Sylliflor Colostrum - 250 g

1
Se alla produkter från SylliFlor
Varunummer: 47743

SylliFlor Colostrum - kombinationsprodukt med loppfröskal och råmjölk

SylliFlor Colostrum är ett fiberrikt kosttillskott framställt av loppfröskal som innehåller råmjölk. SylliFlor Colostrum är krispiga, spröda, belagda loppfröskal och ger inte den klibbiga känslan i munnen som du annars kan uppleva. Genom att ta SylliFlor dagligen får du ett extra tillskott av kostfiber samt råmjölk för tunntarmen. Loppefröskal sväller vid samtidigt intag av vätska och fyller magen och tarmarna, vilket stimulerar tarmrörelser och därmed bidrar till en mjuk och regelbunden tarmrörelse.

SylliFlor finns i flera olika smaker: naturell vanilj, äpple och kanel, malt och kakao samt en variant med tillsatt kalcium - du hittar alla produkter här hos oss på Med24.

Användning och dosering:

Vuxna:
9 gram (2 msk) 1-3 gånger dagligen.

SylliFlor Colostrum är lätt att ta - du kan ta det direkt på en sked, blanda det i en smoothie, juice, kakao etc. eller använd den som ett krispigt strö på t.ex. yoghurt. Om du tar produkten direkt är det viktigt att du också dricker 1-2 glas vätska (2-4 dl).

Obs!
Eftersom SylliFlor också minskar passagen i tarmen kan det påverka absorptionen av läkemedel. Därför rekommenderas det inte att ta SylliFlor samtidigt som läkemedel, utan att ta det minst 1 timme före eller 2 timmar efter.

Man ser ofta att ett ökat intag av kostfiber kan orsaka obehag i form av luft i magen. Därför rekommenderas att börja med halva dosen och sedan gradvis öka mängden. Om besvär uppstår försvinner de vanligtvis efter några dagars regelbunden användning.

Innehåll: 250 gram

9 g innehåller:
Dagsdos Mängd Enhet DRI

Kostfibrer

4,3

gram

-

Colostrumpulver

2,3

gram

-

DRI = Dagligt referensintag för vuxna och barn över 11 år.
- DRI ej fastställt
Ingredienser:

Loppfröskal (Plantago ovata Forsk.) 50%, Colostrum pulver (Råmjölk), Socker, Kokosolja, Resistent stärkelse, Antioxidant (rosmarinextrakt)

Obligatorisk text för kosttillskott: Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Se alla produkter från SylliFlor
Varunummer: 47743

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.