NDS I.L.D. 10 Probiotic - 100 g

NDS I.L.D. 10 Probiotic - 100 g
Se alla produkter från NDS
Varunummer: 8001

NDS Probiotic I.L.D - Kosttillskott för din tarmflora med 10 bakteriestammar

Probiotic I.L.D är ett naturidentiskt probiotiskt kosttillskott från NDS. Produkten innehåller 100 g pulver, som innehåller specifika tarmflora-bakterier som kan hjälpa till att balansera tarmfloran.

NDS framställer sina produkter genom en unik BioActive-teknik, vilket innebär att näringsämnen utvinns direkt från växter innan de tillförs din kropp. Deras mål är att producera naturidentiska produkter så att kroppen känner igen dem. På detta sätt har deras tillskott ett högre upptag eftersom kroppen känner igen de naturliga ämnena. För att produkterna ska vara naturliga är ingredienserna inte genmanipulerade och innehåller inte kemiska och syntetiska tillsatser.

De 10 goda bakteriestammarna som Probiotic I.L.D innehåller bidrar med goda egenskaper för tarmfloran. Kosttillskottet tas vid behov. För att undvika olika sjukdomar och störningar i tarmen är det generellt viktigt att upprätthålla ett normalt fungerande tarmsystem.

Egenskaper:

  • Skonsam för magen
  • Effekt under lång tid
  • Högt upptag
  • Naturidentiska
  • Låg dos tillräcklig
  • Utan syntetiska och kemiska ämnen

Dosering:

Den rekommenderade dagliga dosen är 1 tsk.

Tarmflora-bakterierna måste aktiveras i vatten. Blanda den rekommenderade mängden med vatten (som inte är för kallt) i ett glas. Låt stå i 15 minuter innan du dricker det. Eftersom produkten verkar bäst på tom mage, tas det enklast vid läggdags.

En daglig dos kan innehålla upp till 15 000 000 000 goda bakterier.

En större variant som innehåller 200 g finns att köpa här hos oss på Med24.

Innehåll: 100 g

Ingredienser:

Majsstärkelse, Maltodextrin, Mineraler:, FOS, Inulin, Enzymer (amylase), Utvalda bakteriestammar:, Lactobacillius brevis 63, B.infantis, B.lactis 52, Lactobacillius acidophilius 37, Lactobacillius casei 56, Lactocouccues lactis 19, L.paracasei, Lactocouccues lactis 5l8, L.plantarum, L.lactis

Ursprungsland: Danmark
Obligatorisk text för kosttillskott: Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.