Korbell

Korbell har ett sortiment av slitstarka och luktfria blöjhinkar som är lätta att använda och har barnsäkra lösningar i lock och stängningsmekanismer. Med Korbell Refill-blöjpåsar kan du spara både tid, pengar och avfall.

Vad erbjuder Korbell? | Hur använder man Korbell blöjhinkar och Refill-blöjpåsar?

7 Produkt(er)

Vad erbjuder Korbell?

Som föräldrar har du naturligtvis en full vardag, där det vanligtvis inte finns någon tid för avkoppling. Vardagslivet är ibland svårt att fp ihop, och det är ofta en lång lista med praktiska saker som ska fixas. Om du lever i en familj med små barn är det självklart att det är de vuxna som ska ordna allt, eftersom barnen är för små.

När arbetsdagen är slut och du har varit i förskolan, skolan och på fritids för att hämta dina barn, är det inte många timmar kvar på dagen. Då ska maten lagas, tvätten ordnas, blöjor bytas och massor av andra uppgifter innan du äntligen kan slappna av. Som föräldrar är det därför viktigt att tänka på hur du kan göra arbetsuppgifterna mer effektiva, så det också blir lite tid över för dig själv - och det här är det område där Korbell kan hjälpa dig att just få lite tid!

Korbells luktfria blöjhink har utvecklats med ett helt unikt förslutningssystem, tillverkar i kvalitetsmedvetna material, vilket ger dig en säker och enkel hantering vid blöjbytet. Den luftftäta kåpan är utvecklad med ett trippeltätningssystem för att garantera luktfri miljö. Spärren kan öppnas med en fotpedal, och därmed kan du ha båda händerna fria och samtidigt byta blöja. Tack vare det effektiva förslutningssystemet stannar lukt och bakterier kvar i hinken. Blöjhinkarna från Korbell är superenkla att rengöra, och de är gjorda av slitstark ABS-plast som enkelt kan torkas av och som är resistent mot lukten av använda blöjor.

Blöjhinkarna från Korbell finns i ministorlekarna 44 cm (9 liter), standardstorleken 53 cm (16 liter) och i PLUS som är 55 cm (26 liter). PLUS-modellen är förstås en större blöjhink som tar mer plats vid skötbordet, men den har även plats för fler blöjor.

Korbell blöjhink är den säkra vägen till ultimat enkelhet och bekvämlighet.


Hur man använder Korbell blöjhinkar och Refill-blöjpåsar

Det kommer självklart hända att du någon gång har fyllt din Korbell med blöjor och det finns inte plats för fler men med Refill-blöjpåsarna från Korbell kan du enkelt tömma blöjbehållaren på använda blöjor. Refill blöjpåsarna är en lång blöjpåse som rymmer upp till 495 blöjor och när du har fyllt din blöjhink klipper du bara av botten av påsen från resten och knyter en knut i botten av den långa påsen som är redo att fyllas med använda blöjor igen.

De billiga blöjpåsarna är hållbara, starka och miljövänliga med en behaglig doft. De har fått mycket beröm och är mycket populära i jämförelse med andra, tack vare att de är 100% biologiskt nedbrytbara och samtidigt framställda av 20% återvunnet material. Blöjpåsarna är mycket ekonomiska eftersom en refill varar ca 10-11 veckor. 

Det är naturligtvis också skillnader i storlek på blöjpåsarna. Från Korbell kan du hitta blöjpåsar som passar till Korbell MINI blöjhink, Korbell blöjhink (standard) och Korbell PLUS blöjhink. Därför kan du lätt och enkelt välja vilken refill du ska ha till din hink.


Köp blöjhinkar och blöjpåsar på Med24.se

På Med24.se kan vi starkt rekommendera blöjhinkar och påsar från Korbell. Det är naturligtvis också en av anledningarna till att vi erbjuder varumärket i vårt sortiment. Vi har ofta bra erbjudanden på billiga blöjpåsar från Korbell. Du kan alltid hitta bra erbjudanden på Korbells produkter hos oss, men vi har också många andra märken och produkter.

Pil till toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.