Korbell

7 Produkt(er)

Vad erbjuder Korbell?

Som föräldrar har du naturligtvis en full vardag, där det vanligtvis inte finns någon tid för avkoppling. Vardagslivet är ibland svårt att fp ihop, och det är ofta en lång lista med praktiska saker som ska fixas. Om du lever i en familj med små barn är det självklart att det är de vuxna som ska ordna allt, eftersom barnen är för små.

När arbetsdagen är slut och du har varit i förskolan, skolan och på fritids för att hämta dina barn, är det inte många timmar kvar på dagen. Då ska maten lagas, tvätten ordnas, blöjor bytas och massor av andra uppgifter innan du äntligen kan slappna av. Som föräldrar är det därför viktigt att tänka på hur du kan göra arbetsuppgifterna mer effektiva, så det också blir lite tid över för dig själv - och det här är det område där Korbell kan hjälpa dig att just få lite tid!

Korbells luktfria blöjhink har utvecklats med ett helt unikt förslutningssystem, tillverkar i kvalitetsmedvetna material, vilket ger dig en säker och enkel hantering vid blöjbytet. Den luftftäta kåpan är utvecklad med ett trippeltätningssystem för att garantera luktfri miljö. Spärren kan öppnas med en fotpedal, och därmed kan du ha båda händerna fria och samtidigt byta blöja. Tack vare det effektiva förslutningssystemet stannar lukt och bakterier kvar i hinken. Den är otroligt lätt att rengöra och är ännu effektivare om du har golvvärme, eftersom det är luft mellan golv och blöjpåse.

Blöjhinkarna från Korbell finns i standardstorlek, 45 cm (16 L), men också i PLUS, som är 52 cm (26 L). PLUS-modellen är givetvis större, men har också plats för fler blöjor.

Korbell blöjhink är den säkra vägen till ultimat enkelhet och bekvämlighet.

Din Korbell blöjhink blir så småningom fylld med blöjor och flera får inte plats - vad gör du då?

Det kommer självklart hända att du någon gång har fyllt din Korbell med blöjor och det finns inte plats för fler. Men Korbell har redan tänkt på det och skapat fantastiska, men också billiga refill påsar som har fått mycket beröm.

De billiga blöjpåsarna är hållbara, starka och miljövänliga med en behaglig doft. De har fått mycket beröm och är mycket populära i jämförelse med andra, tack vare att de är 100% biologiskt nedbrytbara och samtidigt framställda av 20% återvunnet material. Blöjpåsarna är mycket ekonomiska eftersom en refill varar ca 10-11 veckor. En refill kan ta upp till 495 blöjor.

Det är naturligtvis också skillnader i storlek på blöjpåsarna. Korbell har både storlekar som passar PLUS-hinken och standardstorleken på hinkar. Därför kan du lätt och enkelt välja vilken refill du ska ha till din hink.

På Med24.se kan vi starkt rekommendera blöjhinkar och påsar från Korbell. Det är naturligtvis också en av anledningarna till att vi erbjuder varumärket i vårt sortiment. Vi har ofta bra erbjudanden på billiga blöjpåsar från Korbell. Du kan alltid hitta bra erbjudanden på Korbells produkter hos oss, men vi har också många andra märken och produkter.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.