Blöjpåsar & Blöjhinkar

34 Produkt(er)
Hos oss hittar du marknadens bästa och billigaste blöjpåsar, refillpåsar och blöjhinkar. 

Undvik blöjlukten hemma och skaffa dig en blöjhink med stängningsmekanism som kapslar in blöjorna och behåller lukten. Det är enkelt och bekvämt och du slipper lukten från den vanliga soppåsen varje gång blöjan ska bytas. Vi har billiga blöjpåsar till Tommee Tippee, Sangenic, Inkobaby, Korbell och Angel Care’s blöjhinkar som ingår i Baby Box’en från Babysam. 

Inkobaby är ett danskt företag som erbjuder ett billigare alternativ till originalblöjpåsrna och som passar Angel Care och Sangenic. Blöjpåsarna finns som erbjudande hos oss på Med24.se och med merköpsrabatt! Blöjpåsarnas funktion är densamma, men i en billigare version. De billiga blöjpåsarna är miljövänliga och bryts ner helt ekologiskt. 

Korbells blöjhink är mycket populär och det beror delvis på att det är en pedalhink och att blöjpåsarna är biologiskt nedbrytbara. Refillpåsarna har doft och är både billiga och dryga att använda. Blöjhinken är smart, eftersom du har händerna fria och slipper böja dig när du byter blöja. Hinken är också utrustad med ett speciellt stängningssystem som säkerställer att bakterier och lukt stannar i hinken. 

Tommee Tippee Sangenic är världens mest köpta blöjhink och inte utan anledning. Det är den enda blöjhinken som effektivt packar in varje blöja. Du kommer alltid att hitta billiga Sangenic-blöjpåsar och andra refillprodukter hos oss på med24.se och med snabb leverans.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.