Kondomer

70 Produkt(er)

Köp kondomer enkelt och diskret på Med24.se

På Med24.se hittar du ett brett utbud av kondomer med god kvalitet. En kondom är ett preventivmedel bestående av ett tunt hölje, till exempel, latex, som bildar en barriär för att undvika oönskade graviditeter och sexuellt överförbara sjukdomar.

Vi har ett stort urval av kondomer, så du kan definitivt hitta någon som passar dina behov. Vi erbjuder kondomer i alla storlekar och material som gummi, naturgummi, latexfria och veganska. Vi har billiga kondomer, men också kondomer i högre prisklasser. I vårt sortiment hittar du varumärken som RFSU, Protex, NJC, Durex och Glyde. Alla kondomer testats och säkerhetsgodkännts för bästa, möjliga skydd.

Listan med olika kondomer är lång, t.ex med spår, knoppar, ultratunna, extra tjocka osv. Du kan säkert hitta kondomen som passar för dina behov och upplevelser.

Vilka kondomer är bäst?

Det är en smaksak när det gäller frågan om vilka kondomer som är bäst. Det beror väldigt mycket på vad du lägger vikt på. Ska det vara de billigaste och bästa kondomerna till lägst pris? Eller sätter du säkerheten högst och föredrar därför en tjockare och starkare kondom? Många väljer den tunnaste kondomen för att bibehålla den mest naturliga känslan under samlaget.

Det finns många olika kondomer och åsikter, så det är upp till dig vilken som passar bäst. Läs för att bli lite klokare på vilka olika typer av kondomer som finns i olika prisklasser. Kanske hittar du den perfekta kondomen för dig.

Varför är det viktigt att hitta en kondom med rätt storlek?

Storleken på din kondom är mycket viktig för säkerheten under samlaget. En för liten kondom kan vara ganska smärtsamt och i värsta fall, kan den falla av och säkerheten har brustit. En för stor kondom kan däremot glida av under samlaget. I båda fallen brister säkerheten och risken för oönskade graviditeter och sexuellt överförbara sjukdomar ökar.

I de flesta fall finns det mått på kondomen, och här är det viktigt att titta på kondomens bredd. Om kondomen passar i bredd och inte glider av, är en centimeter eller två på längden inte lika viktigt.

Medelstora kondomer passar de flesta men det finns också både små och upp till XL-stora kondomer. När du väl har hittat din storlek kan du gå vidare till sekundära alternativ, som till exempel färg, smak, spår osv.

Vilken typ av kondomer finns det?

Billiga kondomer

På Med24.se kan du enkelt köpa billiga kondomer online, med snabb och diskret leverans. Vi importerar stora partier kondomer och kan därför sälja dem billigt. Priserna ligger därför långt under detaljhandelspriserna. Vi har av och till gratiskondomer, där du har möjlighet att prova en kondom helt gratis med din beställning. Vår billigaste kvalitetskondom ligger i en förpackning med 144 stycken och till ett pris under 1,60 kr. Du hittar våra paketerbjudanden här.

Protex är en danskproducerad kondom med ett mycket fördelaktigt pris och är en av de bästa och billigaste kondomerna på marknaden. Protex producerar klassiska kondomer, tunna, XL-kondomer och preparerade kondomer, och som vi regelbundet erbjuder till bra priser.

Storlekar

Storlekarna kan variera, men en klassisk kondom i medelstorlek har vanligtvis en bredd på 52-53 mm och en längd på 18-19 cm som passar de flesta. Men om du behöver stora kondomer rekommenderar vi Protex X-Large kondom. Här får du en stor kondom som är både bredare och längre än vanliga kondomer.

Latexfria kondomer

Om du är allergisk mot latex / gummi, är en latexfri kondom lösningen. RFSU sensitive kondomer är supertunna, luktfria plastkondomer som ger en naturlig känsla. Kondomen är flexibel, ofärgad och latexfri med en slät yta, behållare och glidkräm.

Tunna kondomer

Om du inte vill kompromissa med preventivmedel eller känsla under sex, är en tunn kondom det rätta valet. En tunn kondom är utvecklad för att du ska uppnå den största, möjliga njutning och känsla.

Durex Feel Ultra Thin är en bra, standardtunn kondom.

Veganska kondomer

I vårt stora utbud av kondomer hittar du också veganska kondomer. Glyde vegan och ekologiska kondomer är framställda i naturlig latex och finns i 4 olika storlekar.

De veganska kondomerna från Glyde produceras under strikta Fair Trade villkor och är testade och certifierade Vegan. Kondomerna är 100% veganska och är framställda i naturlig latex, med tistelextrakt istället för kasein.

Varför spricker kondomer?

I mycket sällsynta fall kan en sprucken kondom bero på ett produktionsfel, men i de flesta fall är det någon av följande orsaker:

Kondomens storlek:
Det är viktigt att du hittar rätt storlek som passar dig. Om kondomen har för liten omkrets kan det finnas större risk att den spricker. En för stor kondom kan istället glida av under samlag och öka risken för graviditet och sexuellt överförbara sjukdomar. 

Använd vattenbaserat glidmedel:
Om du använder glidmedel är det bäst att välja ett vattenbaserat som t.ex glidkräm från Protex. Ett oljebaserat glidmedel kan försvaga kondomen eftersom det löser upp gummit. 

Sätt på kondomen korrekt:
Undersökningar visar att överraskande många inte sätter på kondomen korrekt. Kondomen måste rullas på och ska inte rullas ut i förtid. Den ska täcka penis helt, men fortfarande ha lite luft i toppen så det finns utrymme för sädesvätskan.

Hur säkra är kondomer?

Ditt val av kondomer återspeglas i upplevelsen under samlag. Ju bättre kondomen passar, desto bättre blir upplevelsen och desto bättre skyddas du. Oskyddade samlag kan resultera i oönskade graviditeter eller sexuellt överförbara sjukdomar. Kondomer har 97% säkerhet från graviditet och sexuellt överförbara sjukdomar.

Var hittar jag billiga kondomer?

Du hittar billiga kondomer här på sidan. Ju fler du köper desto lägre blir priset. Samtidigt har vi ibland gratiskondomer, som du hittar tillsammans med våra andra gratisprover.

Användning av kondomer

Det är viktigt att du tar på kondomen innan samlaget. Under samlagets första del kan det produceras presperma som också innehåller spermier och därigenom riskeras en graviditet. Därför bör du skydda dig från början.

  1. Rulla ut kondomen något så att du kan se åt vilket håll den ska rullas. Den rullade kanten på kondomen ska vara vända utåt.
  2. Dra tillbaka förhuden.
  3. När du sätter på kondomen, var noga med att hålla ihop toppen så att det inte blir luft i mellanrummet. Luft är ofta orsaken till att kondomen spricker.
  4. När du tar av kondomen, var noga med att hålla ihop den så att innehållet stannar i kondomen.

Du bör ta av kondomen omedelbart efter samlag. Om du låter kondomen sitta på för länge kan du riskera att innehållet rinner ur och din partner inte skyddas optimalt.

Fördelar med kondomer

  1. 97% säkerhet för att undvika graviditet
  2. Kondom är det enda preventivmedlet som skyddar båda parter från sexuellt överförbara sjukdomar
  3. Alla kan köpa kondomer oavsett ålder eller kön
  4. Kondomer är lätta och diskreta att förvara

På Med24.se är diskret nyckelordet när du handlar. Därför skickas ditt paket naturligtvis i en diskret förpackning.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.