Presentaskar - Hudvård Presentaskar - Mat & Dryck

Presentaskar

Gaveæsker

Om du vill skämma bort någon du tycker om eller vill unna dig själv något extra så hittar du här ett brett utbud av lyxiga presentförpackningar för henne och honom.


99 Produkt(er)

Presentförpackningar till någon du tycker om

Att öppna en present är alltid spännande, och med presentförpackningar från Med24.se kan du göra det ännu mer spännande. Här hittar du fina presentförpackningar för både män och kvinnor samt värdinnegåvor, vilket gör det enkelt för dig att ge bort en fin och uppskattad gåva.


Presentförpackningar till henne

Om du har en speciell person i ditt liv som du vill ge något extra, är en presentförpackning en säker vinnare. Du kan få både små och stora presentförpackningar och i olika prisklasser.

Förutom att presentförpackningar är riktigt trevliga att ge bort i present så kommer de också ofta med lite extra kärlek i form av extra produkter. Så du får ett mycket högre värde av produkter än vad du faktiskt betalar för presentförpackningen. 

Presentförpackningar med hudvårdsprodukter är något som de flesta kvinnor uppskattar. Oavsett om hon har ett specifikt märke som hon använder, vill prova något nytt eller vilken ålder hon har. Här på Med24 hittar du presentaskar med hudvård för alla kvinnor. Här hittar du presentförpackningar med vårdande ansiktskrämer, kroppsvård i form av bodylotion och handkrämer samt vackra presentförpackningar med smink. Du kan alltid hitta något för alla.


Värdinnegåva

Det kan också vara en bra idé att ge en presentförpackning som värdinnegåva, det ser trevligt ut och visar att du har lagt ner en extra tanke på gåvan. Det kan vara en presentförpackning med choklad, en presentförpackning med hudvård eller något helt annat. Det kommer garanterat att bli väl mottaget och uppskattat om du tar med en presentförpackning som värdinnegåva.


Presentaskar med choklad för alla

Att köpa presenter till andra kan ibland vara svårt. Men vem älskar inte choklad? Presentaskar med choklad är perfekta som värdinnegåvor eller bara för att skämma bort någon lite extra. De smakar himmelskt och pryder fint.


Adventsgåvor

Förutom färdiga adventskalendrar kan du skapa dina egna adventsgåvor här för att göra den perfekta matchningen för den person du vill skämma bort med en adventskalender.

Det kan till exempel vara:

  1. En presentförpackning med hudvård med en återfuktande ansiktskräm
  2. En presentförpackning med läcker choklad
  3. En presentförpackning med en vårdande bodylotion och bodywash
  4. En presentförpackning med en vårdande handkräm

Köp presentförpackningar hos Med24

Hos Med24 får du snabb och trygg leverans. Vi har löpande erbjudanden på presentaskar för henne och honom, chokladpresentaskar och många andra varor för att se till att du får dina presentaskar till bästa pris.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.