Multi Gyn Actigel - 50 ml

Multi Gyn Actigel - 50 ml
Se alla produkter från Multi Gyn
Varunummer: 6467
Multi Gyn Actigel - 50 ml

Multi-Gyn Actigel är bra för behandling av vaginala besvär(slidkatarr).

Multi Gyn Actigel verkar bioaktivt genom att stimulera slidans immunförsvar och genom att inaktivera skadliga bakterier. Multi-Gyn Actigel motverkar obehaglig lukt, klåda och irritation.

Multi Gyn Actigel består av en aktiv bioaktiv gel baserad på en standardiserad hög mängd polysackarider. Innehåller inte hormoner, parfymer, kemikalier eller konserveringsmedel.

Mer om Multi-Gyn Actigel
För daglig intim vård och som förebyggande åtgärd kan man med fördel att använda MultiGyn Actigel en gång dagligen vid sänggåendet.

Multi-Gyn Actigel används för behandling av bakteriell vaginos. Symtomen är obehaglig lukt, sveda, klåda och en brännande känsla under samlag samt ökade flytningar. Det är skadliga bakterier i slidan som ger obehaget. Tätt åtsittande kläder, nedsatt immunförsvar, poolbad och dålig hygien kan bidra till bakteriell vaginos.

Intim vård
En god intimhygien kan förhindra uppkomsten av skadliga bakterier i slidan. Daglig tvätt med varmt vatten runt slidöppningen är ofta tillräckligt. Du bör undvika att använda tvål som innehåller ett ämne som kallas natrium laureth sulfat som finns i många tvålprodukter. Undvik att tvätta flera gånger om dagen med tvål.

Många kvinnor tror att klåda och sveda alltid orsakas vaginal svamp. Det är inte rätt. I mer än 60% av fallen är det bakteriell vaginos. Längst ner på sidan kan man se skillnader mellan symtom på bakteriell vaginos och vaginal svamp.

Bakterier i slidan  behandlas ofta med antibiotika som är effektiv men tyvärr dödar det också mjölksyrabakterier som upprätthåller naturlig balans i slidan. Det leder i sin tur ofta till efterföljande obehaglig och långvarig svampinfektion.

Multi-Gyn Actigel behandlar och förhindrar bakteriell vaginos utan att påverka mjölksyrabakterier genom att fysiskt innesluta bakterierna så att de inte kan hålla sig till slemhinnan. Multi-Gyn Actigel är en biologiskt aktiv gel som innehåller en patenterad substans som kallas 2QR. Detta ämne utvinns ur Aloe Vera.

Ingredienser:

Galactoarabinan Polyglucoronic Acid Croospolymer (2QR-kompleks), Xantangummi, Glycerin, Caprylyl Glycol

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Ingår i kategorierna
  1. Kroppsvård
  2. Intimvård
  3. Intimgel/kräm

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.