Multi Gyn - behandlar och förebygger vaginalt obehag

Multigyn

De flesta kvinnor kommer att uppleva vaginalt obehag någon gång under livet. Oroa dig inte - det är helt normalt. Multi-Gyn behandlar torra slemhinnor eller infektioner som bakteriell vaginos och vaginala svampinfektioner. Produkterna minskar obehag som klåda och sveda, fisklukt, irritation och vaginal torrhet. De ger dig direkt lindring av besvären och behandlar infektionen.

7 Produkt(er)

Intimvård från Multi-Gyn

Många kvinnor upplever bakteriell vaginos och vaginala svampinfektioner någon gång i livet - kanske till och med flera gånger, eftersom problemen kan ha en tendens att återkomma. Gemensamt för båda tillstånden är att förutom symtom som klåda, irritation, svullnad, sveda och smärta kan det finnas en tendens till ökade flytningar, av olik karaktär. Lyckligtvis kan du med intimvård från Multi-Gyn behandla och förebygga vaginala besvär. Multi-Gyns produkter innehåller huvudsakligen naturliga ingredienser, inklusive det växtbaserade 2QR-komplexet, som neutraliserar skadliga bakterier och återställer den naturliga balansen i din vaginala flora. Multi-Gyn kommer att få dig att må bra igen!

2QR-komplex

Multi-Gyn-serien är baserad på det patenterade 2QR-komplexet, en molekyl som hjälper till att neutralisera oönskade bakterier. Den är baserad på ett naturligt, patenterat extrakt av aloe vera. Genom att utnyttja naturliga mekanismer som kroppen redan känner till förhindrar den bakterier och svampar från att ta sig in i cellerna för att föröka sig. Samtidigt återställer 2QR complex snabbt en naturlig, hälsosam och motståndskraftig bakterieflora i slidan, vilket ger den bästa försäkringen mot nya eller återkommande problem.

2QR-komplexet upptäcktes av holländska forskare för några år sedan. Det är mycket väldokumenterat, påverkar inte resten av kroppen och har inga kända biverkningar. Det kan enkelt användas parallellt med andra läkemedel - till exempel i kombination med eller efter en antibiotikakur för att snabbt återställa en hälsosam bakterieflora i slidan.


Hitta rätt intimprodukt för dig

Hos Multi-Gyn hittar du en rad olika intimvårdsprodukter som är speciellt utvecklade för att förebygga och behandla bakteriell vaginos, vaginal svampinfektion och vaginal torrhet. Nedan presenterar vi produkterna så att du enkelt kan hitta rätt intimvård för dig och dina behov.

Multi-Gyn ActiGel - Bra mot bakteriell vaginos

Typiskt för bakteriell vaginos (BV) är vita eller gråaktiga flytningar som har en karakteristisk och obehaglig fisklukt, som ofta blir värre efter samlag. Detta beror på att BV påverkar pH-värdet i slidan. Det är normalt något surt (ca 3,8-4,5), men blir mer alkaliskt vid BV.

Cirka 1/3 av alla kvinnor i fertil ålder kommer att drabbas av bakteriell vaginos en eller flera gånger. Det är ett besvärande tillstånd som kan påverka ditt välbefinnande, men i vissa fall kan det också utvecklas till något mer allvarligt. Det är därför det alltid ska behandlas - vanligtvis med antibiotika. Tyvärr återkommer symtomen hos ca 1/3 av de drabbade kvinnorna efter behandlingen. Det beror på att antibiotika tyvärr inte bara dödar de skadliga bakterierna - de dödar också de nyttiga, vilket gör att den naturliga bakteriefloran i slidan försvagas.

Nu är det slut med det, för Multi-Gyn ActiGel är ett unikt och attraktivt alternativ - eller komplement - till antibiotika som både kan lösa problem här och nu (särskilt om du agerar snabbt), och återställa den naturliga balansen i vaginalfloran så att din kropp återfår sin naturliga motståndskraft. Själva produkten kommer i en tub med en medföljande tunn applikator som enkelt förs in i slidan. Det räcker med lite - det som får plats på en fingertopp är allt du behöver.

Multi-Gyn FloraPlus - effektivt mot vaginal svampinfektion

De flesta kvinnor i fertil ålder kommer att uppleva problem med svampinfektion i underlivet vid ett eller flera tillfällen. En av de vanligaste orsakerna till vaginal svampinfektion är ett aktivt sexliv, men det kan också finnas andra orsaker, t.ex. övervikt, odiagnostiserad diabetes, nedsatt immunförsvar - eller att man tvättar sig med olämpliga produkter. Slutligen har många kvinnor problem med vaginal svampinfektion under graviditeten eftersom denna tid av stora hormonella förändringar också påverkar balansen i den naturliga floran i slidan, vilket gör det lättare för infektioner att få fäste.

Behandling med Multi-Gyn FloraPlus lindrar snabbt symtomen genom att återställa din naturliga vaginalflora så att de nyttiga bakterierna åter blir i majoritet. Produkten innehåller 5 portionstuber med applikator. Innehållet i en tub förs in i slidan på kvällen vid sänggåendet under 5 dagar i följd.

Multi-Gyn LiquiGel för vaginal torrhet

Vaginal torrhet drabbar inte bara kvinnor i klimakteriet - det är ett problem som kvinnor i alla åldrar kan uppleva. Orsakerna kan vara många - hormonella förändringar, något så trivialt som tamponganvändning som torkar ut vaginalväggen. Typiska symtom är klåda, sveda, stickningar och smärta vid samlag - särskilt på grund av friktionsmotståndet mot den torra slidväggen vid penetration.

Behandling av vaginal torrhet görs med Multi-Gyn LiquiGel, som ger hållbara och långsiktiga resultat. Med tiden kommer den att öka eller återställa smidigheten och fukten i slidan och vaginalväggen och eliminera det typiska obehaget. Tuben med applikatorn räcker för daglig användning i cirka en vecka, beroende på hur mycket som används per applicering. Du kan också använda LiquiGel på de yttre intima områdena.


Köp Multi-Gyn tryggt och enkelt på Med24.se

Fri frakt över 499 kr

med DHL

30 dagars returrätt

30 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.