HUSK - bästa priser och erbjudanden

HUSK PULVER OCH KAPSLAR - BÄST PRIS OCH ERBJUDANDE

Erbjudande på HUSK fröskal, naturläkemedel, kosttillskott och FiberHUSK till bakning
HUSK psylliumskal används av de flesta dagligen och då är priset på produkten naturligtvis viktigt. Vi har fortlöpande kampanjer och super-attraktiva priser på både HUSK pulver, HUSK kapslar, HUSK Fibre och Fiberhusk. Är du på jakt efter erbjudanden på HUSK är du garanterad ett fantastiskt pris hos oss. Du hittar alla HUSK-produkter här.

HUSK Pulver - här får du det bästa priset på HUSK
Pulver-varianten av HUSK är den, där du får den högsta halten av psyllium-fröskal för pengarna. HUSK pulver finns i 3 olika storlekar, 200 g 450 g och HUSK 1000 g. 1 kg-varianten är den med det bästa priset och med vårt vanliga, låga pris, vilket innebär att du inte behöver leta efter erbjudanden.

HUSK i kapselform till bra pris - den enkla, men något dyrare lösningen
HUSK kapslar är för dig som vill ha ett enkelt och snabbt sätt att få HUSK på. Du behöver inte tänka på att blanda i mat eller röra ut pulver i ett glas vatten eller liknande. Med andra ord, snabbt och lätt. Men kapselformen är dock ett lite dyrare alternativ. Priset återspeglar det faktum att det är kostnader för kapselproduktionen men i gengäld får du bekvämlighet som innebär att du faktiskt får din dagliga mängd HUSK enkelt. Kapslarna är också lätta att ta med och kan därför kombineras med HUSK pulver. Vill du prova HUSK kapslar? Vi på Med24.se har det bästa priset. 

HUSK Fibre med tillsatt smak
HUSK finns nu som ett kosttillskott med antingen svartvinbärs-smak eller citronsmak. I förhållande till pris är det ett billigare sätt än kapsel-varianten, att få HUSK på. HUSK-pulver blandas i ett glas vatten och dricks direkt. För att få den goda smaken har HUSK-pulver tillsatt socker (kolhydrater) men i gengäld får du en produkt som med god smak ger dig din dagliga HUSK.

FiberHUSK till bakning - Glutenfri baktillsats med psylliumskal
Med FiberHUSK kan du ge all mat mera fiber. Det kan användas till bakning, men också för att berika färs, smoothies och andra livsmedel. FiberHUSK består av pulveriserade psylliumskal från den indiska växten Plantago Ovata och innehåller 85% vattenlösliga fibrer.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.