Deodorant Crystal Stick DO2 - 80 g

Deodorant Crystal Stick DO2 - 80 g
(1) Se alla recensioner
Se alla produkter från DO2
Varunummer: 12858

Deodorant Crystal Stick DO2 - 80 g

D02 crystal stick - innehåller inga farliga ämnen, är 100% mineralisk och naturligtvis Svanenmärkt!

I dessa "kemitider" växer efterfrågan på Svanenmärkta produkter: effektiva och helt fria från parfym, alkohol, olja, parfymer, konserveringsmedel (t.ex. Triclosan), parabener, aluminiumklorid, etc, som kan irritera huden och skada kroppen. DO2 spraydeodorant är den enda spraydeodoranten på marknaden som har fått Svanenmärkas!

Naturens egen deodorant DO2 består av alunkristaller, som är ett 100% mineral. Alun uppstår på vintern som en vätska i vulkanisk aska. På våren, i solskenet, uppstår kristallerna.

Binder samman huden - hämmar svett utan att blockera huden
Desinficerande - förhindrar stakt luktfrämjande bakterier från att frodas på huden. Svamphämmande - hämmar och bryter ned svamp.

Verkar minst 24 timmar;
De naturliga alunkristallerna i DO2 är hudvänliga och desinficerande, vilket hämmar tillväxten av bakterier som orsakar obehaglig kroppslukt eller "deodorantlukt" i minst 24 timmar. Samtidigt ger deodoranten en sur (lågt pH) omgivning som bakterier som naturligt bekämpar svamp vill ha.

Andra användningsområden
Inkontinens och DO2. Sprayat direkt på textil-eller trosskyddet så undviks många eventuella obehagliga lukter. Naturlig alun bildar en torr hinna, aktiveras av fukt och hämmar bakterietillväxt!

Svettiga fötter och illaluktande skor. DO2 eliminerar problemet med våta fötter och lukter i tätslutande sportskor.

Och på vintern besväras många kvinnor av varma och illaluktande fötter i stövlarna. Spraya under dina fötter och i skorna (från när de är nya) och du får sköna, torra fötter hela dagen. Och sportskorna behöver inte ställas utanför dörren...

Kan också användas i vrist- / knäskydd. Kan även användas som myggmedel mm.

Praktiska råd
Överdriven dosering kan orsaka viss irritation, speciellt på tunn hud. Avbryt isåfall användningen i några veckor. Fortsätt sedan som vanligt. Också perfekt för semestern: tar liten plats och kan användas av hela familjen!

Ingredienser:

Ammonium Alum

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.