Cosrx BHA Blackhead Power Liquid - 100 ml

1
1
1
1
1
1
Se alla produkter från COSRX
Varunummer: 59077

Cosrx BHA Blackhead Power Liquid innehåller 4% BHA från pilbark

Effektiv exfoliering som innehåller BHA som löser upp orenheter och bidrar till att lösa problem med överproduktion av sebum som leder till att bakterier samlas, stora porer och ojämn hud. BHA Blackhead Power Liquid innehåller 4% BHA från pil, som är en naturlig källa till BHA och mildare än den kemiska versionen, så även känsliga hudtyper kan dra nytta av produktens egenskaper. Samtidigt kommer produkten att verka lugnande på irritation och rodnad, hyaluronsyra ger huden fukt och förebygger torrhet efter exfoliering. Efter kontinuerlig användning av BHA Blackhead Power Liquid kommer du att uppleva att din hud blir slätare och får jämnare hudton och mindre synliga porer.

Egenskaper:

  • Effektiv exfoliering med BHA
  • Löser problem med överproduktion av sebum
  • Innehåller 4% BHA från pil
  • Dämpar irritation och rodnad
  • Hyaluronsyra ger fukt och förebygger torrhet efter exfoliering

Användning:

Applicera 1-2 pumptryck på en bomullsrondell eller i handflatorna och stryk över ansiktet. Var försiktig så att vätskan inte kommer i ögonen eller öppna sår, vänta 5-10 minuter innan du fortsätter med din hudvårdsrutin.

Öka användningen gradvis och börja långsamt. Det är optimalt att använda exfolieringen en gång i veckan i början och sedan öka användningen till 2-3 gånger i veckan.

Obs! Kan användas av alla hudtyper, men är särskilt lämplig för oren hud med stora porer eller fet hud. När du använder produkten ska du undvika att använda andra produkter med höga koncentration av AHA, BHA, retinol och C-vitamin.


Innehåll: 100 ml

Ingredienser:

Salix Alba (Willow) Bark Water, Butylene glycol, Betaine Salicylate, Niacinamid, 1,2-Hexanediol, Arginine, Panthenol, sodiumhyaluronat, Xanthan gummi, Ethyl Hexanediol

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Se alla produkter från COSRX
Varunummer: 59077
Silikonfri
Silikonfri

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.