COSRX

COSRX är inte bara koreansk hudvård - det är ett löfte om kvalitet, innovation och framför allt, synliga resultat. Läs mer om COSRX här!

38 Produkt(er)
Rundt billede - COSRX Vitamin C serum

COSRX - Revolutionerande koreansk hudvård

När det kommer till hudvård är kvalitet och innovation två av ledorden. I detta avseende står COSRX som ett av de ledande varumärkena när det kommer till koreansk hudvård. Från deras AHA/BHA-hudvårdsprodukter till deras avancerade Snail Mucin-sortiment sätter COSRX nya standarder för vad som är möjligt inom modern hudvård.

Med hudvänliga ingredienser som lugnar irriterad hud hjälper COSRX att balansera din hud och ge dig den riktade hudvård du behöver.


De banbrytande ingredienserna i COSRX

COSRX använder aktiva ingredienser för att se till att deras hudvård är så effektiv som möjligt.

Retinol

Detta är en form av vitamin A, som är en kraftfull ingrediens känd för sina anti-aging egenskaper. Retinol påskyndar cellförnyelsen och kan därmed minska synligheten av fina linjer och rynkor. Dessutom är retinol effektivt vid behandling av akne eftersom det hjälper till att rensa porer och minska finnar. COSRX använder retinol i en stabil och hudvänlig form som minimerar irritation samtidigt som du får alla fördelar med denna effektiva ingrediens. Här hittar du:

 • COSRX The Retinol 0,5 Oil

Salicylsyra (BHA)

För dem som är benägna att få akne är salicylsyra ett universalmedel. COSRX:s användning av BHA (Beta Hydroxy Acid) i sina produkter säkerställer en djuprengöring av porerna, vilket resulterar i en klarare och jämnare hud. Här hittar du:

 • COSRX BHA Blackhead Power Liquid
 • COSRX Refresh AHA BHA Vitamin C Daily Toner
 • COSRX AHA/BHA Clarifying Treatment Toner

Snail Mucin

Ja, du läste rätt. COSRX är specialiserade på att utnyttja snigelslemmets regenerativa egenskaper. Detta bidrar till förnyelsen av hudcellerna och ger synbart yngre och fräschare hud.

 • COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence
 • COSRX Advanced Snail 92 All In One Cream


Rundt billede - COSRX Advanced Snail Mucin Essence

COSRX Snail Mucin skincare

COSRX är särskilt kända för deras serie med Snail Mucin (snigelslem). Precis som den skyddar snigelns hud och återfuktar den så att den inte torkar ut, kan snail mucin göra detsamma för vår hud. Förutom att skydda och behålla fukten lugnar den även irriterad hud, minskar rodnad och ojämnheter, minskar pigmentförändringar och som om det inte vore nog är snigelslem också en mycket effektiv ingrediens mot åldrande. Så det är inte konstigt att många redan är så förtjusta i COSRX Snail Mucin skincare.

COSRX Advanced Snail Mucin 96 Power Essence

Advanced Snail 96 Mucin Power Essence är produkten från COSRX som innehåller den högsta koncentrationen av snigelslem, vilket håller din hud återfuktad hela dagen. Konsistensen är lätt, så den absorberas snabbt i huden och ger en lyster inifrån. Advanced Snail 96 Mucin Power Essence hjälper till att:

 • Minska mörka fläckar
 • Förbättra hudens ytstruktur
 • Ge effektiv anti-aging
 • Ge intensiv fukt

Använd COSRX Advanced Snail Mucin 96 Power Essence rengöring och toning. Applicera en liten mängd över hela ansiktet och klappa sedan försiktigt med fingertopparna för att underlätta absorptionen. Du kan nu gå vidare till nästa steg i din dagliga hudvårdsrutin.

COSRX Advanced Snail 92 All in one cream

Som namnet antyder är detta en mycket mångsidig kräm. För torra hudtyper kan den användas som ett serum med krämstruktur, eftersom denna hudtyp kanske inte känner att krämen återfuktar tillräckligt. Normala och feta hudtyper kan använda den som en vanlig fuktkräm. All in one cream kan användas både morgon och kväll, dock rekommenderas att använda solkräm på toppen under dagen. COSRX Advanced Snail 92 All in one cream: 

 • Ger en fuktgivande och uppstramande effekt
 • Hjälper till att reparera skadad hud
 • Är långtidsfuktgivande


En daglig hudvårdsrutin med COSRX

COSRX producerar ett brett utbud av fantastiska hudvårdsprodukter som du väljer beroende på vad din hud behöver. Du kan lätt anpassa din rutin så att den passar dig och din hudtyp.

 • Rengöring: Börja med att använda COSRX Low pH Good Morning Gel Cleanser för att ta bort smuts och smink.
 • Peeling: Använd COSRX One Step Original Clear Pad för en enkel och effektiv peeling. Dessa pads innehåller salicylsyra, som hjälper till att ta bort döda hudceller och rengöra porerna.
 • Toner: Använd COSRX AHA/BHA Clarifying Treatment Toner. Denna toner hjälper till att balansera hudens pH och förbereda den för nästa steg i din hudvårdsrutin.
 • Essence: Applicera ett lager COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence. Essensen innehåller snigelslem som ger optimal återfuktning av huden.
 • Serum: För ett målinriktat steg, använd COSRX Triple C Lightning Liquid. Detta serum är fyllt med aktiva ingredienser som vitamin C som hjälper till att ljusa upp huden och minska tecken på åldrande.
 • Ansiktskräm: För dagligt bruk kan du använda COSRX Oil-Free Ultra-Moisturizing Lotion, och på natten kan du byta till COSRX Ultimate Nourishing Rice Overnight Spa Mask för en mer intensiv fuktbehandling.
 • Solskydd: Avsluta med COSRX Aloe Soothing Sun Cream SPF50 PA+++. Denna solkräm erbjuder brett spektrum UVA- och UVB-skydd och är berikad med aloe vera för att hålla huden återfuktad.
Pil till toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.