Biosa Himalaya Fint Salt - 250 g

Biosa Himalaya Fint Salt  - till mat och kroppsvård
Se alla produkter från Biosa
Varunummer: 9312

Himalaya Fint Salt

I tusentals år har människor i Himalaya och i resten av Indien känt till detta kristallsalt och de uppskattar det som en dyrbar gåva från naturen. I Indusdalen, mellan de två Himalayafloderna Indus och Jhelum är Salt Range ett upp till 500 miljoner år gamla saltbergsområde. Där, närmare bestämt i en liten by nära staden Varanas i norra Indien, bryter Biosa sitt Himalayasalt. Därefter tvättas de stora saltstyckenna med rent källvatten, soltorkas och slutligen delas de manuellt upp i mindre bitar, siktas, mals och förpackas.

Bordssalt:
- Biosa Himalaya Salt kan avnjutas som bordssalt till alla typer av mat och bakverk.

Kroppsvård:
- Dusch - ta en handfull fina Biosa Himalaya Salt, massera försiktigt på våt hud och vänta i 1-5 minuter. Duscha. Drick mycket vatten(inte för kallt) före och efter denna behandling. Saltdusch har en renande effekt på huden.

- Saltbad - ta till ett bad med 120 liter vatten, 1,2 kg Biosa Himalaya salt. Salthalten i vattnet bör vara lika med mängden salt i vårt blod(ca 1%). Den idealiska temperaturen för vattnet är 37 grader och badet bör pågå i 20 minuter. Efter badet torka kroppen försiktigt utan att skölja bort saltet. Vila i minst 30 minuter. Badet verkar som djup avslappning.

- Saltinhalering - ta 30 g Biosa Himalaya salt i 1 liter kokande vatten och andas in i 10 till 15 minuter.

- Näs-och ögondusch - Lös upp 1 g Biosa Himalaya Salt(en nypa) i 100 ml ljummet vatten(1% salt). Den här lösningen är lämplig till både näs- och ögonsköljning.

Näringsinnehåll per 100 g:

Salt

100 g

Ingredienser:

Himalayasalt 100 %

Ursprungsland: Indien

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Ingår i kategorierna
Salt

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.