Biosa Himalaya Fint Salt - 250 g

Biosa Himalaya Fint Salt  - till mat och kroppsvård
Se alla produkter från Biosa
Varunummer: 9312

Himalaya Fint Salt

I tusentals år har människor i Himalaya och i resten av Indien känt till detta kristallsalt och de uppskattar det som en dyrbar gåva från naturen. I Indusdalen, mellan de två Himalayafloderna Indus och Jhelum är Salt Range ett upp till 500 miljoner år gamla saltbergsområde. Där, närmare bestämt i en liten by nära staden Varanas i norra Indien, bryter Biosa sitt Himalayasalt. Därefter tvättas de stora saltstyckenna med rent källvatten, soltorkas och slutligen delas de manuellt upp i mindre bitar, siktas, mals och förpackas.

Bordssalt:
- Biosa Himalaya Salt kan avnjutas som bordssalt till alla typer av mat och bakverk.

Kroppsvård:
- Dusch - ta en handfull fina Biosa Himalaya Salt, massera försiktigt på våt hud och vänta i 1-5 minuter. Duscha. Drick mycket vatten(inte för kallt) före och efter denna behandling. Saltdusch har en renande effekt på huden.

- Saltbad - ta till ett bad med 120 liter vatten, 1,2 kg Biosa Himalaya salt. Salthalten i vattnet bör vara lika med mängden salt i vårt blod(ca 1%). Den idealiska temperaturen för vattnet är 37 grader och badet bör pågå i 20 minuter. Efter badet torka kroppen försiktigt utan att skölja bort saltet. Vila i minst 30 minuter. Badet verkar som djup avslappning.

- Saltinhalering - ta 30 g Biosa Himalaya salt i 1 liter kokande vatten och andas in i 10 till 15 minuter.

- Näs-och ögondusch - Lös upp 1 g Biosa Himalaya Salt(en nypa) i 100 ml ljummet vatten(1% salt). Den här lösningen är lämplig till både näs- och ögonsköljning.

Näringsinnehåll per 100 g:

Salt

100 g

Ingredienser:

Himalayasalt 100 %

Ursprungsland: Indien

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.