Klamydia

KlamydiaDe flesta märker inte att de är smittade med klamydia, det gäller både för män och kvinnor. På Med24 kan du snabbt och enkelt beställa hemmatester för att fastställa huruvida du har klamydia. Vi har också hemmatester som ska skickas till ett laboratorium för svar. Om du har symtom på att du är smittad med klamydia bör du konsultera en läkare så fort som möjligt. Klamydiasmittan kan finnas i kroppen långt innan man upplever symtom.

Klamydia

Klamydia är en könssjukdom och den vanligaste rapporterade sexuellt överförbara sjukdomen i Skandinavien. Den överförs via oskyddat sex. Ofta finns det inga symtom och du känner därför inte av klamydiainfektionen. Om det förekommer symtom hos kvinnor är det vanligt med sveda, smärtsam urinering, flytning, blödningsrubbningar, klåda och smärta. Hos män är symtomen sveda, smärtsam urinering, flytningar från urinröret samt klåda. Det är viktigt att behandla klamydia så snart som möjligt för att undvika komplikationer. En obehandlad klamydiainfektion kan leda till nedsatt fertilitet hos både kvinnor och män. 

Klamydiatest

Om du har haft oskyddat sex vare sig du är man eller kvinna och misstänker att du kan ha blivit utsatt för klamydiasmitta eller vill vara säker på att du inte är smittad finns det hemmatest som du kan göra själv. När du gjort testet och om du har en klamydiainfektion är det viktigt att du söker läkare. Då får du behandling och smittan kan spåras. Hos med24.se kan du t.ex köpa Dynamic Code test för Klamydia- och Mykoplasma och ABBLO klamydiatest. Testen är enkla att göra själv och du får resultatet diskret via internet.

Klamydia är en infektionssjukdom som du testar med ett klamydiatest.

Du kan köpa testet på med24.se och göra det på egen hand. Det gäller både kvinnor och män. Med Dynamic Code test för Klamydia- och Mykoplasma, hemmatest för kvinnor, tar du ett enkelt vaginalprov som skickas till ett laboratorium. Instruktioner, teststicka i skyddande behållare medföljer. För män tas ett urinprov och nödvändig utrustning medföljer. Asken är i bägge fall en förbetald returförpackning med förtryckt adress. När proverna tagits emot på laboratoriet kan du själv läsa resultatet på internet inom 24 timmar. För att få tillgång till ditt eget prov använder du koden som finns på bipacksedeln.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.