Clearblue Graviditetstest - 2 st

1
1
1
Se alla produkter från Clearblue
Varunummer: 72

Rapid Detection Graviditetstest från Clearblue med ett tydligt och lättläst svar

Med detta graviditetstest från Clearblue får du snabbt och enkelt ett resultat redan efter en minut. Det är gjort med en ergonomisk och hygienisk form som är lätt att hantera tack vare det långa, böjda handtaget. Testet har en bredare spets än ett klassiskt graviditetstest, vilket gör det lättare att se om testet är korrekt utfört.

Clearblue Rapid Detection Graviditetstest upptäcker om graviditetshormonet hCG finns i urinen, vilket ger dig ett tydligt resultat inom kort tid. Resultatet visas med en lättläst plus- eller minussymbol som indikerar om du är gravid eller inte. Testet är mer än 99% korrekt från dagen för din förväntade menstruation.

Användning:

Det är viktigt att läsa de medföljande instruktionerna noggrant innan du använder graviditetstestet. Du kan även hitta den danska bruksanvisningen digitalt här.

Packa upp testet och ta bort det blå locket. För att utföra testet, håll spetsen nedåt i urinstrålen eller i en behållare med urin i 5 sekunder. Spetsen blir omedelbart rosa för att indikera att urinen har absorberats. I väntan på resultatet, håll spetsen nedåt eller lägg teststickan på en plan yta. Läs ditt resultat inom 10 minuter efter att du har slutfört testet. Det spelar ingen roll om ett av strecken i plustecknet (gravid) är svagare eller starkare än det andra.

Resultatet gravid (plustecken) kan visas efter 1 minut vid testning från dagen efter din förväntade menstruation. Du måste vänta 3 hela minuter för att bekräfta att resultatet inte är gravid (minustecken) - eller när du testar innan din förväntade menstruation.

OBS! Om ett blått streck inte visas i kontrollfönstret inom 10 minuter har testet inte fungerat.


Innehåll: 2 st

Se alla produkter från Clearblue
Varunummer: 72

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.