New Nordic Red Oil Omega-3 Krill Oil - 120 kapslar

New Nordic Red Oil Omega-3 Krill Oil - 120 kapslar
New Nordic Red Oil Omega-3 Krill Oil - 120 kapslar
Red Oil Omega-3 Krill Oil innehållsförteckning
(3) Se alla recensioner
Se alla produkter från New Nordic
Varunummer: 10119

New Nordic Red Oil Omega-3 Krill Oil - 120 kapslar

Red Oil Krill Oil innehåller omega-3 fettsyror och antioxidanter i ett fosfolipidkomplex. Fettsyrorna i krillolja är överlägsna. Kroppen kan inte skapa dessa fettsyror som därför bör tas med kosten.

Krill är små räkliknande kräftdjur som utgör havets största biomassa, dvs. största mängden levande organismer. Red Oilkapslar är små och användarvänliga. Kapslarna är förpackade individuellt i aluminium-blisterkort för optimal hygien.

Red Oil kapsel innehåller ren antarktisk krill med full spårbarhet. Omega 3-fettsyror av krillolja är till skillnad från omega-3 fisk bundna i ett fosfolipidkompleks. Fosfolipidkomplekser är små "paket" som levererar fettsyrorna direkt till kroppens celler. Därför är upptagningen av Red Oil relativt hög. Krillolja innehåller också kraftfulla antioxidanter (25 mcg astaxantin per kilo. Capsule) som inte finns i standardfiskolja.

Dosering:
1 kapsel dagligen med vätska.
Är det första gången du använder Red Oil, rekommenderas dosen till 2 kapslar dagligen i 4 veckor. Detta är för att bygga upp EPA och DHA-fettsyrenivån.
Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott är avsett att komplettera kosten och ska inte ersätta en varierad kost och hälsosam livsstil.
Kosttillskott bör endast efter överenskommelse med läkare eller hälsvård tas av gravida kvinnor och barn under 1 år. Red Oil ska inte användas om du är allergisk mot skaldjur.
Bör förvaras utom räckhåll för barn.

Renhet
Krill finns i Antarktiska oceanen. Den antarktisk krill lever i den kallaste har på jorden. Den överlägset största delen av södra halvklotet är täckt av hav och landmassor inte påverkas på samma sätt av förorenande industrier och jordbruk som är fallet på många andra ställen på norra halvklotet. Därför är Antarktis ett av de renaste haven på vår planet, vilket gör Red Oil till en ren naturprodukt.

Krill Oil (Euphausia superba, Dana), gelatin, konsistensmedel (glycerol, sorbitol), vatten, arom (vanilj).

Red Oil produceras i ett högteknologiskt "Eco Skörd"-system. Som ett resultat kan de färska råmaterialet bearbetas direkt ombord på den flytande Life Science fabriken vilket i sin tur betyder att de aktiva beståndsdelarna är bevarade i sin finaste kvalitet. 


Innehåll: 120 kapslar

1 kapsel innehåller:
Dagsdos Mängd Enhet DRI

Krillolja (Euphausia superba, Dana)

500

mg

-

- varav fosfolipider

200

mg

-

Omega-3 fettsyror

110

mg

-

- EPA

60

mg

-

- DHA

28

mg

-

Antioxidanter: astaxanthin

40

mcg

-

DRI: Dagligt Referensintag för vuxna samt barn från 11 år.
- DRI ej fastställt
Ingredienser:

Krillolja (Euphausia superba, Dana), Kapsel (hydroxypropylmethylcellulosa)

Allergener:

Krill

Ursprungsland: Sverige
Obligatorisk text för kosttillskott: Rekommenderad daglig dos bör inte överskridas. Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och en hälsosam livsstil. Förvaras utom räckhåll för små barn.

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Ingår i kategorierna
Krill-olja

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.