B-Daddy - 60 tabletter

B-Daddy - 60 tabletter
Se alla produkter från Pharma Nord
Varunummer: 6577

B-Daddy - 60 tabletter

B-Daddy tillskott som hjälper till för att producera friska och normala spermier

Det finns många saker som kan avgöra om en kvinna kan bli gravid. Mannens förmåga att producera friska spermier kan vara en av dem och nu kan det finnas hjälp att få på detta område.

B-Pappa innehåller Q10 och SelenoPrecise, en patenterat * ingrediens som stimulerar produktion av friska och normala spermier och skyddar celler och dess komponenter som mitokondrier och DNA mot oxidativ skada.

När den lilla spermien måste färdas en längre resa krävs mycket energi och endast de starkaste når fram. Befruktningen sker först när en spermie har borrat sig genom äggcellen och parets gener kombineras till ett nytt liv.

I detta sammanhang är B-Daddy ett användbart verktyg som hjälper mannen att bilda friska spermier vilket ökar en kvinnas chans att bli gravid.

Dosering:
2 kapslar dagligen för vuxna.

Information:
B-Daddy består av mjuka gelatinkapslar med två patenterade ingredienser: selenjäst, seleno Precise ® i kombination med Bio-kinon Q10. Båda dessa ingredienser har införts i ett stort antal vetenskapliga studier som dokumenterar deras kvalitet. Selen skyddar kroppens celler mot oxidativ skada och coenzym Q10 bidrar till bildandet av energi i kroppens celler. Näringsämnena i B-pappa stödjer produktionen av normala spermier.

Vad är Q10?
Coenzym Q10(även känt Q10) är en vitaminrelaterad substans som spelar en central roll i cellernas energiomsättning. Q10 fungerar nästan som tändstift i cellernas små motorer, mitokondrierna, som genererar energi genom förbränning av näringsämnen, detta sker även i sperma. Q10 som används i Pharma Nord B-Daddy är identisk med formen-Q10 som kroppen själv producerar, dvs det är 100% naturligt identiskt med en mycket god upptagning. Bio-kinon Q10 är officiellt en referensprodukt för ICQA (International Coenzym Q10 Association) och väljs av läkare och
forskare över hela världen.

Vad är selen?
Selen är ett viktigt spårämne som finns i ett brett spektrum av selenproteiner och selenberoende enzymer viktiga för människors hälsa och välbefinnande. Det selen som används i B-Daddy innehåller patenterad selenjäst SelenoPrecise ® med 30 olika
organiska selenformer. Denna jäst har visat ett rekord av likhet med hela 88,7%. Förutom selencellens skyddande funktion bidrar selen
bland annat till:
• mmunförsvaret
• tillväxten
• spermaproduktion

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.