New Nordic Deep Breath - 60 tabletter

New Nordic Deep Breath - förpackning
New Nordic Deep Breath - förpackning
New Nordic Deep Breath - förpackningens baksida
New Nordic Deep Breath - tablettstorlek
Se alla produkter från New Nordic
Varunummer: 27693

New Nordic Deep Breath hjälper till att hålla luftvägarna öppna och bidrar till att upprätthålla ett väl fungerande immunförsvar.

När du andas, blir det ett utbyte mellan syre och koldioxid (avfall) i lungorna. Dina luftvägar hålls öppna av en flexibel bindväv som kallas brosk. På så sätt, blir lungorna av med "gammal luft", när syret förbrukats och gör plats för ny, frisk luft med massor av syre. Deep Breath innehåller svartpeppar, som hjälper till att hålla luftvägarna öppna. Vitamin C bidrar bidrar till normal kollagenbildning som är viktigt för normal funktion hos brosk. Vitamin A bidrar B12, C och D till den normala funktionen av immunsystemet.

Produkten rekommenderas för personer med igensatta luftvägar, i samband med nedsatt immunförsvar och ökade mängder av slem. Deep Breath lämpar sig för personer 45+  - med åldern försvagas fysiska förmågor. Från ca 45 år minskas lungfunktionen med ca 1% per år. Detta beror på en nedgång i produktionen av kollagen, mindre elasticitet och modifierad struktur luftrören och sämre elasticitet. Slutligen rekommenderas produkten till rökare. Genom inhalation av skadliga luftburna partiklar från tobaksrök, rök och ånga som inträffar vid olika arbeten, till exempel svetsning och från inomhus- och utomhusluftföroreningar.

Dosering:
Tag 2 tabletter dagligen till måltid eller ett glas vatten.

Produkten innehåller svart kummin som kommer från sydvästra Asien. Både extrakt och eterisk olja, som innehåller bioaktiva växtdelar. Fröna som används i denna tablett är noggrant utvalda. Några frön torkas och extraheras med andra och destilleras till fin olja. Allt detta sker under en noggrant övervakad process så att de verksamma ämnena bevaras.

Deep Breath innehåller också Eriobotrya. Japanska mispel är en växt som härstammar från de centrala delarna av Kina. I Japan har växten odlats i mer än 1000 år tack vare sin goda frukt, kallad loquat. I Kina har den traditionellt använts för att hålla luftvägarna öppna.

Till sist, innehåller den myrten (Myrtus communis). Myrten är en vintergrön buske eller litet träd med en tät, rund, krönt tillväxtform som har sitt ursprung i Medelhavsområdet. Blad och blommor innehåller en eterisk olja, som utgör grunden för användning i maträtter och vid framställning av likör och parfymer.

Bra att veta:

  • Deep Breath's innehåll är ej genmodifierad
  • Deep Breath är glutenfri
  • Deep Breath innehåller inte mjölkprodukter
  • Deep Breath innehåller inga ämnen från djur
Ursprungsland: Sverige
Den rekommenderade dagsdosen bör ej överskridas.
Kosttillskott bör inte ersätta en varierad kost och hälsosam livsstil.
Förvaras utom räckhåll för barn.
Bör först efter samråd med läkare/vården tas av gravida och barn under 11 år.
Ingår i kategorierna
Tabletter/kapslar

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.