Clearblue Digitalt Ägglossningstest - 10 st

1
1
1
Se alla produkter från Clearblue
Varunummer: 74

Digitalt ägglossningstest från Clearblue med en noggrannhet på mer än 99%

Detta digitala ägglossningstest från Clearblue identifierar de 2 dagar i din menstruationscykel där du har störst chans att bli gravid under samlag. Testet mäter förändringarna i nivån av fertilitetshormonet luteiniserande hormon, även kallat LH, vilket indikerar dina mest fertila dagar. Du får svaret snabbt, enkelt och tydligt genom den digitala displayen. Clearblues digitala ägglossningstest har en noggrannhet på mer än 99% och är väldigt användarvänligt.

Användning:

Det är viktigt att läsa de medföljande instruktionerna noggrant innan du använder ägglossningstestet. Du kan även hitta den danska bruksanvisningen digitalt här.

Ta en provsticka, ta bort folieomslaget och ta av locket. Sätt in pinnen i hållaren tills den klickar på plats. Då kommer ägglossningstestet att slås på och vara klart för användning. För att utföra urintestet, placera den absorberande spetsen i urinstrålen i 5-7 sekunder eller i ett urinprov i 15 sekunder. Efter 20-40 sekunder blinkar symbolen "test klar" för att indikera att testet fungerar. Lägg testet plant eller håll provsamlaren nedåt. Inom 3 minuter kommer ditt resultat att visas på den digitala displayen.

Nu är det dags att avläsa testet! Om displayen visar en tom cirkel har ingen ökning av LH påvisats. Det kommer därför att vara osannolikt, men inte omöjligt, att bli gravid den här dagen. Om displayen däremot visar en smiley har en LH-ökning upptäckts. Det betyder att du är på en av dina mest fertila dagar. 

När testet är klart, tryck ut provstickan omedelbart genom att trycka på knappen. Kasta pinnen tillsammans med hushållsavfallet.


Innehåll: 10 st

Se alla produkter från Clearblue
Varunummer: 74

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.