Formula 10.0.6


Sedan 1933 har Formula 10.0.6 utvecklat hudvårdsprodukter med visionen att skapa kraftfulla men ändå skonsamma produkter för problemhy. Läs mer om Formula 10.0.6 historia, ingredienser och bestsellers här.

9 Produkt(er)

Formula 10.0.6 – stödjer opålitlig hud med pålitliga hudvårdsprodukter

Formel 10.0.6 vet vad som fungerar – och inte minst vad som inte gör. Formula 10.0.6:s kunskap om hudvård har byggts upp sedan 1933, då idén om kraftfulla men skonsamma hudvårdsprodukter började gro. Idag är det de två systrarna, Hadley och Peyton Bell, som fortsätter sin fars, farfars och farfars fars stolta hudvårdstradition för att skydda, vårda och lugna huden.

Formula 10.0.6s filosofi är just att skapa hudvårdsprodukter som är skonsamma mot huden, men ändå kraftfulla och effektiva mot dina hudproblem. Formula 10.0.6 vet dock att det kan vara lite av en djungel att hitta runt och välja rätt hudvårdsprodukter, och det är därför Formula 10.0.6 alltid tydligt skriver på produktens förpackning vad den enskilda produkten gör – och undviker vilseledande produktnamn, överdrivna uttryck eller förvirrande formuleringar. På så sätt tar Formel 10.0.6 dig i handen och visar dig vägen i den stora hudvårdsdjungeln!

"Allt du behöver - inget du inte behöver"

När Formula 10.0.6 har valt att skriva syfte och effekt tydligt på hudvårdsprodukternas förpackning beror det på att systrarna, Hadley och Peyton, prioriterar en hög grad av transparens och kvalitet. Formula 10.0.6s hudvårdsprodukter är alla beprövade, testade och utvecklade med pålitliga formler så att ingenting är dolt för konsumenten. Dessutom är Formula 10.0.6 ett miljövänligt varumärke, så du kan vårda din hud med gott samvete med de effektiva Formula 10.0.6 hudvårdsprodukterna.

Ingredienser i Formula 10.0.6

Formula 10.0.6 strävar efter att komma till undsättning för dig med problemhud – och det kräver naturligtvis rätt innehåll. Därför har Formula 10.0.6 valt ut rätt ingredienser, som är anpassade efter syftet; oavsett om det är fet hy, torr hud, känslig hy mm. Några av de specifikt utvalda ingredienserna är:

Kakaosmör

Kakaosmör stärker hudens naturliga barriär och ger intensiv näring till din hud.

Guava

Guava är en så kallad "superfruit", som är rik på vitamin A, B, C och kalium, som hjälper till att lugna huden.

Avocado

Avokado återfuktar din hud – utan extra olja. Avokado minskar hudrodnad och ger dig mjukare, klarare hud.

Tea Tree

Tea Tree är känt för att bekämpa orenheter såväl som rodnad och är en av de mest välkända och populära hudvårdsingredienserna för att få bukt med oren hud.

Formula 10.0.6 bestsellers

Formula 10.0.6´s sortiment är brett och spänner över allt från dagkrämer och ansiktsvatten till lermasker och scrubs. Formula 10.0.6´s produkter är var och en framtagen specifikt för en typ av problematisk hud, så att du kan personifiera och anpassa din hudvårdsrutin så att den matchar din hudtyp och dina hudproblem. Några av Formula 10.0.6 bästsäljande hudvårdsprodukter är:

Formula 10.0.6 So totally clean

Formula 10.0.6 So totally clean deep pore cleanser är den klassiska produkten från Formula 10.0.6. Produkten utvecklades 1933 och såldes enbart på apotek i USA. Det är en 2-i-1 rengöring och toning, som avlägsnar orenheter så huden blir klar och frisk.

Formula 10.0.6 Thirst No More Moisturizer

Formula 10.0.6 Thirst No More Moisturizer är den finaste fuktkräm, oavsett vilken hudtyp du har! Nyckelingredienserna i krämen är ett speciellt fruktkomplex samt vitt te, som är noggrant utvalda för att ge både fukt, näring och styrka till din hud. Den kraftfulla krämen tränger snabbt in i huden och håller den fräsch hela dagen. 

Formula 10.0.6 Down to the Pore - Pore Strips

Med bara en remsa från Formel 10.0.6 Down to the Pore kan du ta bort orenheter som har samlats i porerna helt på djupet samt olja så att du återfår en mer ren och klar hud. Down to the Pore innehåller Tea Tree, som är en av de mest kraftfulla antioxidanterna, liksom Kaolin som avlägsnar fett och orenheter.


Köp de kraftfulla men skonsamma hudvårdsprodukterna från Formula 10.0.6 billigt och enkelt på Med24.se

Pil till toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.