Formula 10.0.6 Down to the Pore Pore Strips - 6 st

1
Se alla produkter från Formula 10.0.6
Varunummer: 27604

Bli snabbt och enkelt av med orena porer med Formel 10.0.6 Down the Pore - Pore strips.

Har du envisa pormaskar som bara inte försvinner? Med bara en remsa från Formel 10.0.6 Down to the Pore kan du ta bort orenheter som har samlats i porerna helt på djupet så att du återfår en mer ren och klar hud.
Down to the Pore innehåller Tea Tree, som är en av de mest kraftfulla antioxidanterna, liksom Kaolin som avlägsnar fett och orenheter.

Användning:
Används efter behov, men inte mer än 3 gånger i veckan. Rengör huden och fukta näsan lätt. Ta bort plastbiten från strips'en och tryck mot huden. Tillsätt lite extra vatten om det behövs. Låt den sitta i 10-15 minuter och dra sedan försiktigt bort remsan. Applicera inte direkt på akne eller inflammerad hud.

Lite om Formula 10.0.6:

Visste du att så många som 85% av alla ungdomar har problem med oren hud? Många gör misstaget att testa med extremt hårda och uttorkande hudvårdsprodukter som helt enkelt skapar andra problem. Formula10.0.6 är en mildare produktserie som vänder sig till dig som har helt eller delvis problematisk hud, där huden är oren, fet eller får utbrott i perioder.
Formula 10.0.6 utvecklades först 1933 av en kemist Jesse G. Bell, som tog fram den berömda Ten O-Six Lotion. Sedan dess har det kommit många fler produkter, alla utvecklade för att ge dig en mer ren och klar hud.


Innehåll: 6 st

Produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar hemsidan regelbundet, men kontrollera alltid förpackningen på den köpta produkten.

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.