Amningskuddar

8 Produkt(er)

Amningskudden blir säkert en fast punkt i ditt hem i många månader och därför ska den naturligtvis också vara riktigt snygg!

Amningskuddar från Doomoo och BabyDan är stilrena och finns i flera färger. Samtidigt är de mycket praktiska och kan tvättas i 30-40 grader.

Amningskuddarna från Doomoo är fyllda med ljudlösa EPS-pärlor som har en antibakteriell egenskap och håller formen under hela amningsstunden. Amningskudden kan också användas när barnet börjar sitta som ett stöd för ryggen. Doomoo har också gjort en graviditetskudde som kan användas under hela graviditeten och efteråt kan den användas som amningskudde för dig och ditt barn - det är smart!

Baby Dan har utvecklat graviditetskuddar för olika ändamål. Bobby TotalBuddy Silver är en sovkudde för gravida kvinnor som har en mängd olika användningsområden. Kudden är uppdelad i en tre sektioner, så att du kan använda just den kombination som ger dig det bästa stödet. Graviditetskudden ger bra stöd för både huvud, nacke, mage, rygg, höft och ben.

Om du inte är i behov av lika mycket stöd finns det en mindre graviditetskudde Bobby Cudle Silver, vilken är formad som en böna. Kudden ger dig bra stöd för ben och mage när du vilar eller sover. Eller är det en liten och behändig graviditetskudde du vill ha, då rekommenderar vi istället Bobby Silver från Chicco BabyDan, en kudde som är lätt att ta med.

Naturligtvis erbjuder vi produkterna från Doomoo och BabyDan till ett extra attraktivt pris om ofta är lägre än de erbjudanden du hittar i butikerna.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

30 dagars returrätt

30 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.