Essie Gel Couture


Essie Gel Couture är ett av de senaste tillskotten till serien av Essies fantastiska kollektioner. Med den nya gelliknande formeln har nagellack från Essie Gel Couture blivit en sann favorit över hela världen. Du kan läsa mer om Essie Gel Couture här!

42 Produkt(er)

Essie Gel Couture

Essie grundades 1981 och har sedan dess utökat sortimentet med många nagellack och kollektioner - härunder Essie Gel Couture. Denna kollektion av nagellack har en mycket speciell formel som ger en salongliknande kvalitet. Nagellack från Essie Gel Couture har en extra lång hållbarhet på naglarna, vilket innebär att du inte behöver oroa dig för att ditt nagellack ska falla av efter kort tid. Essie Gel Couture har också en mycket hög opacitet, så efter bara två lager har du en vacker manikyr med en fantastisk glans.

Färger, glimmer och top coat - nagellack för alla

I Essie Gel Couture-kollektionen hittar du ett brett utbud av vackra nagellack i olika färger och nyanser. Sortimentet erbjuder också en blank Top Coat som kompletterar alla nagellack. Essie Gel Couture har två glänsande nagellack, där glimmer stjäl fokus från den vackra färgen, nämligen den gyllene Daring Damsel och Scarlet Starlet med pärlemor. Bland de mest populära nagellackerna i Essie Gel couture-kollektionerna är följande färger:


  • Essie Gel Couture Fairy Tailor 40
  • Essie Gel Couture Bubbles Only 345
  • Essie Gel Couture The It-Factor 300

Köp nagellack från Essie Gel Couture snabbt och enkelt på Med24.se - bra priser och fina kampanjer!

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.