Essie

essie neglelakker med flotte farver i gul, rød, lilla og pink

Essie har ett brett utbud av färger, glimmer och glitter. Essies stora utbud av nagellack och nagelvård kan användas av alla - från nagelkonstnärer till nagelentusiaster. Läs mer om Essie här!

Essies histori| Essie nagellack | Essie nagelvård

158 Produkt(er)

Historien bakom Essie

Essie grundades 1981 med målet att alla kvinnor skulle få möjlighet att känna sig speciella. Nagellackerna skulle ge kvinnor en känsla av lyx. Varumärket är uppkallat efter grundaren Essie Weingarten, som började med bara 12 olika färger. Sedan dess har Essie utökats med tusentals färger och kollektioner av nagellack av hög kvalitet som älskas över hela världen. Essies nagellack kännetecknas av den ikoniska, fyrkantiga flaskan, som inkapslar de färgglada lackerna.

Vackra och sunda naglar med Essie

I över 35 år har Essie utvecklat nagellack och nagelvårdsprodukter av högsta kvalitet. Sortimentet utökas ständigt med nya färger och formularer och inte minst unika namn. Läs mer om de många olika nagellack, base coats, top coats och vårdprodukter nedan.

Essie nagellack

Essie är utan tvekan mest känt för sina nagellack. Sortimentet består av både klassiska färger och nya kreativa kollektioner. Det stora sortimentet innehåller många olika kollektioner, bland vilka de mest populära är Essie Enamel, Essie Treat, Love & Color och Essie Gel Couture. Dessa kollektioner är väldigt olika, men alla har gemensamt att kvaliteten är i toppklass. Essie har också ett stort urval av skyddande base coats och spegelblanka top coats som tar din manikyr till nya höjder. I Essies breda sortiment hittar du bland annat dessa populära produkter:


  • Essie Ballet Slippers 6
  • Essie Lady Like 101
  • Essie Gel Couture Of Corset 504
  • Essie Top Coat Good to Go
  • Essie Base Coat Here To Stay

Essie nagelvård

Av kärleken till nagellack har Essie utvecklat ett sortiment av nagelvårdsprodukter så att du kan ta hand om dina naglar och nagelband. Här på Med24.se kan du köpa Essie Apricot Cuticle Oil, som är en vårdande och närande olja, samt Essie Remover Good As Gone - en skonsam nagellackborttagare.


Köp Essie billigt och enkelt på Med24.se - bra priser och fina kampanjer!

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.