DFI - Grønne Vitaminer

24 Produkt(er)

Serien Grønne dfi Vitaminer ägs och marknadsförs av danska läkemedelsindustri A-S. Företaget grundades 1977 av apotekaren Jørgen Pedersen och drivs idag av familjens andra och tredje generationen.

Senaste forskning och bra källor:
Grønne dfi Vitaminer har ett brett utbud av enkla vitaminer och strävar alltid efter att använda de bästa och mest absorberbara källorna. Produkterna optimeras ständigt utifrån senaste kunskap och forskning inom området, så att konsumenterna kan vara säkra på att få det optimala från sina tillskott.

Små kapslar och tabletter ger mindre förpackningar:
Så få hjälpämnen som möjligt används för att tabletter och kapslar ska vara små och sväljvänliga. På så sätt kan även förpackningarna krympas. Vi ser till att alltid minimera våra förpackningar och använder därför ingen extra kartong eller aluminiumfolie till våra produkter.

Veganprodukter :
Våra veganvarianter bär vår "DFI Vegan" -logotyp, så att de är lättare att hitta för konsumenten. Nästan alla våra gröna vitaminer är nu vegana.

Följande produkter ingår bl.a. i serien:

Vitamin D3: Finns 35 mcg respektive 90 mcg, med små, sväljvänliga kapslar, med vitamin D3 löst i olivolja, så att kroppen får de bästa förutsättningar för att ta upp vitamin D3 optimalt.

B-vitaminer: Flaggskeppet är Combi B, med alla åtta B-vitaminer i depåform. Således frigörs B-vitaminer under 8 timmar i kroppen, så att kroppen får de bästa förutsättningar att absorbera alla vitaminer. Därutöver finns det också enkla B-vitaminer, som ren B1 eller ren B6.

B12: "DFI Vegan" -certifierad. Vegetabilisk B12, med bioaktiv och lättupptaglig metylkobalamin som kroppen kan använda direkt. Speciellt veganer och vegetarianer måste se till att de inte har brist på B12 som finns i magert kött, ägg, fisk, ost och mejeriprodukter, vilka är de rikaste källorna till vitamin B12 i vår kost. B12 finns med 125 mcg och 500 mcg per tablett.

K2: Grønne dfi Vitaminer omfattar också två starka K2 45 mcg resp. 90 mcg. K2 (menakinon-7) aktiverar proteinet osteokalcin, vilket säkerställer att kalken från kosten avsätts i skelettet. K2 i 45 mcg-kapslar är framställda av fermenterad sojaböna (Natto) och K2 90 mcg erhålls från en bakteriekultur som inte innehåller soja.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.