DFI - Grønne Vitaminer

23 Produkt(er)

DFI - Dansk Farmaceutisk Industri A/S

Serien Grønne dfi Vitaminer ägs och marknadsförs av Dansk Farmaceutisk Industri A/S. Företaget grundades 1977 av apotekaren Jørgen Pedersen och drivs i dag av andra och tredje generationen i familjen.

Små kapslar och tabletter innebär mindre förpackningar

Så få hjälpämnen som möjligt används för att tabletterna/kapslarna ska bli små och lätta att svälja. Små kapslar och tabletter kräver mindre emballage. Därför kan man minimera förpackningarna och de använder inte extra kartongförpackningar eller aluminiumfolie för deras produkter.

Veganska produkter

De veganska varianterna har "dfi Vegan"-logo för att göra det lättare för konsumenterna att känna igen dem. Nästan alla deras produkter är nu veganska.

Sortimentet omfattar följande produkter:

Vitamin D3

Finns med 35 mcg respektive 90 mcg som små, sväljvänliga kapslar med vitamin D3 som försiktigt löses upp i olivolja så att kroppen får de bästa förutsättningarna för ett optimalt upptag av vitamin D3.

B-vitaminer

Flaggskeppet är Combi B, med alla 8 B-vitaminer i depåform. Detta innebär att B-vitaminerna släpps ut i kroppen under 8 timmar, så att kroppen har de bästa förutsättningarna för att absorbera alla vitaminer. Dessutom finns det också enskilda B-vitaminer, till exempel ren B1 eller ren B6.

B12 "dfi Vegan"-certifierad

Vegetabilisk B12 med det bioaktiva och lättabsorberbara metylkobalaminet, som kroppen kan använda direkt. Särskilt veganer och vegetarianer bör se till att de inte får B12-brist, eftersom magert kött, ägg, fisk, ost och mejeriprodukter är de rikaste källorna till B12 i vår kost. B12 finns i både 125 mcg och 500 mcg per tablett.

Vitamin K2

Grønne dfi Vitaminer omfattar också 2 starka K2 i 45 mcg respektive 90 mcg. K2 (MenaKinon-7) aktiverar proteinet osteocalcin, som ser till att kalcium från kosten deponeras i skelettet. K2 45 mcg i kapslar är tillverkad av fermenterad soja (Natto) och K2 90 mcg är tillverkad av bakteriekultur som inte innehåller soja.


Senaste forskningen och bra källor

De Grønne dfi Vitaminer har ett brett sortiment av enkla vitaminer och strävar alltid efter att använda de bästa och mest absorberbara källorna. Produkterna optimeras kontinuerligt enligt den senaste kunskapen och forskningen inom området, så att konsumenterna kan vara säkra på att få ut mesta möjliga av sina kosttillskott.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

30 dagars returrätt

30 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.