Dermalog

Alla ingredienser är noga utvalda för att ge maximal effekt samtidigt som de är snälla mot huden och du kan tryggt använda produkterna både till barnen och dig själv, även om du har känslig hud. Dermalogs produkter är ”AllergyCertified” vilket är en garanti för att risken att utveckla allergi med DERMALOG:s produkter är minimal. Du kan läsa mer om Dermalogs sortiment här

17 Produkt(er)

Dermalog

Dermalogs produkter innehåller inte parabener, parfym, tillsatta konserveringsmedel, hormonstörande eller cancerframkallande ämnen. Produkterna skyddar och återuppbygger skadad hud hos vuxna, barn och spädbarn. Alla produkter är märkta med det nordiska miljömärket - Svanen. Detta garanterar att produkterna lever upp till strikta miljökrav och tar hänsyn till hälsa och sundhet samt garanterar en god kvalitet. Produkterna är utvecklade av danska hudläkare. Flera av produkterna har en aktiv, farmakologisk effekt.

Sortiment

Skin-Cure

Produkterna från Skin-Cure-serien är speciella krämer med en mycket hög fetthalt (63%) för mycket torr och ömtålig hud. De är bland annat lämpliga för frostskador, atopisk hud och hud under medicinsk behandling som kräver extra vård.

Fettkräm

Fettkrämen finns i flera olika storlekar och har en mycket hög fetthalt (56%). Krämen är lämplig för mycket torr hud - till exempel hud med tendens till eksem och psoriasis.

Fuktkräm

Fuktkrämen finns i flera olika storlekar och har en fetthalt på 22%. Den kan med fördel användas för daglig vård av torr och normal hud, både i ansikte och på kropp.

Lotion

Dermalog Lotion kan användas av alla hudtyper. Den har en relativt låg fetthalt (16%) och är lämplig under makeup och som kompletterande hudvård under akne-behandling.

Flytande tvål

Den flytande tvålen kan användas för daglig tvätt av händer, men också som duschtvål eller badtvål. Den rengör skonsamt och försiktigt, motverkar uttorkning och klåda samt har ett lågt pH-värde. Den flytande tvålen kan användas av hela familjen - spädbarn, barn, vuxna och äldre.

Schampo

Dermalog Shampoo kan användas av alla hårtyper - även för dem med ömtålig och känslig hårbotten. Det motverkar klåda och irritation, samtidigt som håret får glans och en mjukare struktur.

Balsam

Dermalog Balsam är berikat med glycerin, mandelolja och provitamin B5, som tillsammans hjälper till att stärka hårets yta, förebygga delade toppar och motverka klåda och irritation. Dermalog Balsam kan användas av hela familjen.

Antiperspirant Deodorant

En mild deo roll-on som ger effektivt skydd mot svettlukt i upp till 24 timmar vid varje användning. Den kan användas av alla hudtyper - även mycket känslig och ömtålig hud.

Face Cream

Dermalog Face Cream har en långvarig, fuktgivande effekt och ger huden näring med en måttlig fetthalt (21%).

Läppbalsam

Läppbalsam är bland annat lämplig för personer som är i medicinsk behandling, där läpparna kräver extra vård. Det är baserat på vegetabiliska oljor, som naturligt förebygger uttorkning.

Köp mild och allergivänlig hudvård från Dermalog hos Med24.se

På Med24.se har vi ett brett sortiment av hudvårdande produkter från Dermalog. Handla hos oss idag - billigt, snabbt och lätt.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

30 dagars returrätt

30 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.