Dermalog

DERMALOG hud- och kroppsvårdsprodukter är skonsamma både för människan och naturen. Produkterna innehåller varken parabener, parfym eller hormonstörande ämnen. Alla ingredienser är noga utvalda för att ge maximal effekt samtidigt som de är snälla mot huden och du kan tryggt använda produkterna både till barnen och dig själv, även om du har känslig hud. Dermalogs produkter är ”AllergyCertified” vilket är en garanti för att risken att utveckla allergi med DERMALOG:s produkter är minimal. Du kan läsa mer om Dermalogs sortiment här

DERMALOG är utvecklat av danska dermatologer

DERMALOG hud- och kroppsvård grundades 1993 av två danska hudläkare, Christian Dahl och Bent Staberg. Drivkraften var att ta fram en serie hudvårdsprodukter som var effektiva men samtidigt snälla både människan och miljön. Resultatet ses i Dermalogs produkter för hud- och kroppsvård, anpassade efter vårt nordiska klimat. Produkterna innehåller inga skadliga ämnen som kan orsaka allergi och orsaka problem i vår natur.

DERMALOG innehåller samma byggstenar som huden

DERMALOG med Aktiv Farmakologisk EffektTM tränger ner i hudcellerna och ger direkt effekt efter användning. Torr hud blir smidigare och ev. klåda försvinner.

DERMALOG:s sortiment är Svanenmärkta*. (Undantaget Dermalog mjällschampo, då mjällschampon ej kan uppnå svanenmärkning). 

Dermalog finns på både sjukhus och apotek i Danmark, Finland och nu också i Sverige.

Du kan läsa mer om Dermalogs hudvårdsprodukter här.

Dermalogs produkter innehåller inga parabener, doftämnen, konserveringsmedel, hormonstörande eller cancerframkallande ämnen. Produkterna skyddar och återställer skadad hud hos vuxna, barn och spädbarn. Alla produkter är märkta med det nordiska miljömärket - Svanen. Detta garanterar att produkterna uppfyller stränga miljökrav, tar hänsyn till vår hälsa samt garanterar god kvalitet. Produkterna har utvecklats av danska hudläkare. Flera produkter har en aktiv, farmakologisk effekt.

Serien består av:

Skin-Cure
Produkterna i Skin-Cure-serien är speciella krämer med mycket hög fetthalt på 63% för mycket torr och känslig hud. Krämerna används ofta till frostskador, atopisk hud och hud som är under medicinsk behandling och kräver extra omsorg. 

Fetkräm
Fetkräm finns i olika storlekar och har en mycket hög fetthalt på 56%. Krämen är bra för mycket torr hud, till exempel eksem, psoriasis och problemhud med fjällande områden. 

Fuktkräm
Fuktkräm finns också i flera olika storlekar och har en fetthalt på 22%. Krämen kan användas för daglig vård av torr och normal hud, både till ansikte och kropp. 

Lotion
Dermalog lotion kan användas av alla hudtyper - normal, fet och torr hud. Den har en förhållandevis låg fetthalt,16%. Den är lämplig under makeup och t.ex. vård under aknebehandling. 

Flytande tvål
Flytande tvål kan användas till daglig handtvätt, men också som dusch- eller badtvål. Den är mild och rengör skonsamt, förhindrar uttorkning och klåda, samt har ett lågt pH. Den flytande tvålen kan användas av hela familjen - spädbarn, barn, vuxna och äldre. 

Body Wash
Body Wash kan användas av alla, även av dem som har atopisk hud och hud med allergiproblem. Kroppen rengörs milt och skonsamt, återfuktas och skyddas. 

Schampo
Dermalog schampo kan användas till alla hårtyper och även av dem med känslig och ömtålig hårbotten. Schampot lindrar klåda och irritation, samtidigt som det ger håret glans och en jämnare struktur, pH på 5 förhindrar uttorkning samt avlägsnar mjäll. 

Hårbalsam
Balsam är berikat med glycerin, mandelolja och provitamin B5. Dessa ingredienser bidrar till att stärka och motverka kluvna hårtoppar samt klåda och irritation. Det kan användas av hela familjen. 

Antiperspirant deodorant
En mild deo roll-on som ger effektiv 24-h effekt. Deodoranten kan användas av personer med mycket känslig och ömtålig hud. 

Face Cream
Dermalog ansiktskräm har en långvarig, återfuktande effekt, eftersom de aktiva ingredienserna tränger in i huden. Krämen har en fetthalt på 21% 

Läppcerat
Läppcerat är särskilt lämplig för personer som är under medicinsk behandling när läpparna kräver extra omsorg. Den är baserad på vegetabiliska oljor som naturligt förhindrar uttorkning.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.