Derma Eco

14 Produkt(er)

Derma Eco - Läcker och ekologiskt certifierad hudvård

Derma Eco är en helt ny serie från Derma. Serien är en uppgraderad version av Dermas gamla Derma Eco Woman-serie, som har utgått. Derma Eco-serien består av läckra skönhetsprodukter som är ekologiskt certifierade och utan parfym. Hudvården innehåller antioxidanter och aktiva ingredienser som vårdar, ger näring, och mjukar upp huden. Hela Derma Eco-serien är certifierad ekologisk, vegansk, Svanenmärkt, Astma-Allergi Danmark och AllergyCertified. Certifieringarna är din försäkran om att produkterna är allergivänliga, milda och inte innehåller skadliga ämnen för varken hud eller miljö, men att de förblir av hög kvalitet samt vårdande och med effektiva ingredienser.

Produktsortimentet passar hela familjen och speciellt för kvinnor som är gravida eller planerar att bli gravida. Om du är gravid eller vill bli det vill du fortfarande ha vårdande och effektiv hudvård som tar hand om din hud. Självklart är det också många kvinnor, oavsett om man är gravid eller inte, som önskar att ta väl hand om sin hud såväl som miljön. Det kan du med produkterna från Derma Eco!

Vackra och estetiska skönhetsprodukter

Produktserien är gjord med fina förpackningar som även gör sig snygga på badrumshyllan. De är gjorda i en naturlig och dämpad färg som passar bra in i dagens moderna inredning. Derma Eco-serien är en ersättning för Dermas tidigare Derma Eco Woman-serie, som präglades av den rosa och feminina färgen. Den nya serien är istället gjord i en snygg och delikat beige färg som verkar mer dämpad och passar bättre in i en modern stil.


På Med24.se har vi ett stort urval av alla skönhetsprodukter från Derma Eco - köp snabbt, tryggt och enkelt på Med24.se!

Pil till toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.