Derma - för din huds hälsa

Derma-hudvårdsserie består av sex serier: Derma Blå, Woman, Man, Baby, DermaSun och Derma tvättmedel. Oavsett kategori har alla Derma-hudvårdsprodukter en sak gemensamt. De innehåller inte färgämnen, parfymer och inga hormonstörande ämnen. Men det betyder inte att Derma är mindre effektivt. Konsten består i att utveckla hudvård som inte innehåller skadliga ämnen men som fortfarande är effektiv. Det är precis vad Derma gör.

Derma Family | Derma Sun | Derma Eco Baby | Derma Man | Derma Eco

68 Produkt(er)

Historien bakom Derma

Som konsumenter står vi inför en massa val, samtidigt som vi ska ställa krav på de produkter vi använder. Vi vill ta hand om oss själva och inte utsättas för onödiga eller farliga tillsatsämnen men vi vill naturligtvis också vara friska och välvårdade - inte bara utanpå, utan också inuti. Finns det överhuvudtaget några märken som kan uppfylla de önskemål som vi, som konsumenter har?

År 2006 lanserades Derma. Derma hade en önskan om att skapa sunda och miljövänliga hudvårdsprodukter för hela kroppen. Deras första hudvårdsserie blev snabbt framgångsrik och Derma blev godkända av Astma-Allergy Danmark, Svanen och senare Ecocert och fick bära deras märke. Derma innehåller inte heller parabener, parfym eller färgämnen, och det är därför det är det självklara sunda och miljövänliga valet för din kropp.

Derma - för din huds hälsa

Hudvårdsserien består i sin tur av fem olika serier, Derma Blue, Woman, Man, Baby and Sun. Sortimentet täcker hela kategorin hudvård, och du hittar allt från handsprit till krämer. Alla Dermas hudvårdande produkter har en sak gemensamt, oavsett kategori, de innehåller inte parfym, färgämnen eller någon typ av hormonstörande ämnen som kan påverka dig. Detta kanske får dig att tro att produktens effektivitet har försämrats, men Derma har gjort det omöjliga och skapat effektiva hudvårdsprodukter, utan några som helst skadliga ämnen.

Vilka produkter erbjuder Derma?

Derma erbjuder en rad miljövänliga hudvårdsprodukter i hög kvalitet och fin design. De har utvecklats med hjärtat på rätta stället, i sin strävan att skapa miljövänliga produkter som den genomsnittliga konsumenten har råd med. Bland produkterna hittar du kräm, schampo, lotion, handsprit vax och mycket mera. I kategorin bodylotion hittar du Derma Family Bodylotion, en mild och mjukgörande kroppslotion som återställer hudens mjukhet.

Pil till toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.