Colgate

62 Produkt(er)

Colgate - för dina tänder och din mun

Ta fram tandkrämsleendet med Colgate, som ger ett komplett och effektivt skydd för hela familjens tänder och tandkött. Varumärket har fått utmärkelser och erkännande gång på gång, och är till och med det enda varumärke som används av över hälften av alla hushåll världen över!

Med Colgate har du möjlighet att uppnå optimal munhälsa och ta hand om dina tänder. Colgate finns för att ditt leende och välbefinnande är viktigt!

Vad är Colgate?

Colgate Palmolive är ett multinationellt företag som tillverkar mun- och tandvårdsprodukter. Varumärket grundades redan 1806 av William Colgate, som introducerade den allra första tandkrämen i världen.

Sedan dess har ny kunskap, forskning och önskan om maximal komfort och vård lett till vidareutveckling av en rad Colgate-produkter som har blivit en succé hos stora delar av världens befolkning.

För hälsan hos dina tänder och din mun
Colgates produkter hjälper dig att bibehålla en god munhälsa. Du kan hitta rätt tandborste eller tandkrämsvariant i vårt sortiment. Oavsett om du föredrar produkter med en uppfriskande smak eller förmågan att förhindra missfärgningar, är Colgate med dig varje steg på vägen mot din optimala mun- och tandvård.

I sortimentet hittar du Colgate tandborstar för barn och vuxna samt tandkräm, som alla är anpassade till de övergripande behoven hos dina tänder tillsammans med dina specifika preferenser. På Med24.se hittar du Colgate-produkter till bra erbjudanden och konkurrenskraftiga priser!

Colgate tandborste

En av de viktigaste dagliga rutinerna för friska tänder och god munhygien är att borsta tänderna. Tandborstning förebygger bakteriebeläggningar, missfärgningar, dålig andedräkt, tandköttssjukdomar och karies. Colgate har utvecklat en rad unika tandborstar för både barn och vuxna som är utformade för att rengöra tänderna ordentligt.

Colgates tandborstar finns i både soft och medium, vilket är vad de flesta tandläkare rekommenderar för bästa möjliga men ändå skonsamma vård av dina tänder och ditt tandkött.

Colgate tandborstar för barn

Du hittar Colgate Smiles barntandborstar för olika åldersgrupper. Dessa skonsamma tandborstar är speciellt utformade för även de minsta mjölktänderna och rengör tandköttet skonsamt och effektivt.

Colgate tandborstar för vuxna

Colgate tandborstar för vuxna finns i olika varianter. En av de största favoriterna bland Colgates tandborstar är Colgate Extra Clean, som effektivt rengör tänderna även på svåråtkomliga ställen.

Colgate tandkräm

Tandkräm är en viktig del av din tandborstningsrutin. Det är innehållet i tandkrämen som är effektivt för att stärka tänderna och förebygga karies. En fluortandkräm hjälper till att reparera skadad emalj efter syraattacker från läsk och liknande.

Tandkräm för barn

Colgates produktsortiment omfattar Colgate barntandkräm, utvecklad för olika åldersgrupper, i roliga designs och med milda och behagliga smaker. Colgate smiles barntandkräm hjälper till att göra hela tandborstningsrutinen barnvänlig och bekväm.

Colgate tandkräm varianter

I Colgates sortiment hittar du några av världens favorittandkrämer. Colgate Sensitive Pro Relief, liksom Colgate whitening toothpaste och Colgate Max White, är några av konsumenternas favoritprodukter för tand- och munvård.

Flera av tandkrämerna hjälper till att lindra och förebygga missfärgningar, hjälper känsliga tänder och förebygger ilningar med sina djupgående och effektiva egenskaper som är hälsosamma och naturliga för den orala miljön.

Köp Colgate på Med24.se

På Med24.se hittar du Colgate tandvård för både vuxna och barn, inklusive tandborstar och tandkräm. Vi erbjuder världens mest populära mun- och tandvårdsprodukter till bra erbjudanden och konkurrenskraftiga priser, så att vi kan säkerställa ditt vackraste Colgate-leende!

Du kan läsa mer om optimal munvård och hitta hela vårt sortiment av munvårdsprodukter här!

Fri frakt över 499 kr

med DHL

30 dagars returrätt

30 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.