CeraVe

27 Produkt(er)

CeraVe - Utvecklat av dermatologer

Känn skillnad med CeraVe! En serie för både ansikte och kropp, utvecklad av dermatologer. Hemligheten hittar du i namnet (Cera = ceramider, VE = MVE-teknologi). Serien innehåller tre grundläggande ceramider som bidrar till att stärka hudens naturliga barriär. I kombination med MVE-teknologin, som frigör aktiva ingredienser över tid, hjälper CeraVe huden att bibehålla fukt i upp till 24-timmar. 

CeraVe’s produkter är speciellt utvecklade för att återfukta känslig hud som är torr till väldigt torr. CeraVe’s nyckelingredienser är ceramider 1, 3 och 6-II som hjälper till att  stärka hudens naturliga barriär, hyaluronsyra som hjälper huden att bevara sin naturliga fuktnivå, och glycerin som tillför fukt och lugnar torr och irriterad hud


Cerave

Rengöring

CeraVe’s rengöringsprodukter passar alla hudtyper, men är speciellt lämpad för den känsliga huden. Rengöringsprodukterna innehåller ceramider och hyaluonsyra som bidrar till att stärka hudens naturliga barriär och samtidigt återfukta huden.  


Kroppsvård

I vårt nordiska klimat är återfuktande hudvård nödvändig för att bibehålla en stark och motståndskraftig hud. CeraVe’s kroppsvårdsprodukter passar alla hudtyper, men är speciellt lämpad för den känsliga huden. För bästa resultat är CeraVe’s noga utvalda ingredienser effektiva och skonsamma mot huden, såsom ceramider, fettsyror och andra lipider som bidrar till att stärka hudens naturliga barriär.  


Ansiktsvård

Ta hand om ditt ansikte med CeraVe! För bästa resultat är CeraVe’s noga utvalda ingredienser effektiva och skonsamma mot huden för att återfukta och bidra till att stärka hudens naturliga barriär. 


Hand och fot

Hjälp torra och spruckna händer och fötter med CeraVe. För bästa resultat är CeraVe’s noga utvalda ingredienser effektiva och skonsamma mot huden, såsom ceramider, fettsyror och andra lipider som bidrar till att stärka hudens naturliga barriär. 


Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.