CeraVe

CereVe

Upplev skillnaden med CeraVe. Denna hudvårdsserie har utvecklats av hudläkare och både rengöringsprodukterna och fuktkrämerna innehåller tre essentiella ceramider som hjälper till att stärka hudens naturliga barriär. Läs mer om CeraVe här!

Ansiktsrengöring | Fuktighetskrämer | Hand- och fotvård

23 Produkt(er)

Vad är CeraVe?

2006 kom Moisturizing Cream, Moisturizing Lotion och Hydrating Cleanser på marknaden och det blev starten på en revolutionerande hudvårdsserie från CeraVe. Den första lanseringen presenterade också den banbrytande och patenterade MVE-teknologin (MultiVesicular Emulsion System), som gör att fuktgivande ingredienser kan vårda huden kontinuerligt och på så sätt hålla huden mjuk och smidig i upp till 24 timmar. Denna innovativa teknologi, tillsammans med tre essentiella ceramider 1, 3 och 6-II, är fortsatt grundstenen i CeraVes hudvårdsserie.

Men vad är ceramider? Ceramider är lipider (fettsyror) och är redan en del av hudens egen naturliga barriär. Därför hjälper hudvårdsprodukter med ceramider till att stärka hudens eget skydd. Idag erbjuder CeraVe ett brett utbud av hudvårdsprodukter så att du, oavsett hudtyp, kan skämma bort din hud med CeraVes allergivänliga, vårdande produkter.

Hudvård från CeraVe – dermatologiska produkter utan parfym

Hudvårdsserien från CeraVe består av ansiktsrengöring, fuktighetskrämer och vård för händer och fötter, som alla har tagits fram i samarbete med hudläkare. Dessutom är alla produkter hypoallergena och skonsamma mot huden, då varken ansiktsrengöring eller fuktighetskräm innehåller parfym. Nedan kan du läsa mer om CeraVes hudvårdsserie!

Ansiktsrengöring för alla hudtyper

Oavsett din hudtyp kan du använda ansiktsrengöring från CeraVe. Här på Med24.se hittar du både en CeraVe rengöring för torr hud, fet hy och normal hud. Bland de mest populära rengöringsprodukterna för ansiktet är CeraVe Hydrating Cleanser. Rengöringslotionen passar dig med normal till torr hy, eftersom den tar bort sminkrester och orenheter samtidigt som den återfuktar din hud. Har du däremot problem med fet hy är CeraVe Foaming Cleanser den bästa produkten för dig. Denna rengöring tar effektivt bort överflödiga oljor och smuts - utan att torka ut din hud. Samma för dessa produkter är att de varken innehåller tvål eller parfym, och de är dessutom allergivänliga.

Fuktighetskräm för ansikte och kropp

Det ombytliga klimatet i Sverige och övriga Norden kan vara hårt för huden. Det är därför nödvändigt att du använder hudvårdsprodukter som tillför fukt, vårdar och stärker huden. I sortimentet från CeraVe finns fuktkrämer för alla hudtyper som ger din hud vad den behöver.

Ditt ansikte utsätts för UV-strålning, föroreningar och växlande väder. Det är därför viktigt att ta väl hand om huden av både hälso- och kosmetiska skäl. CeraVe erbjuder underbara ansiktskrämer med essentiella ceramider och hyaluronsyra, som vårdar och återfuktar din hud i upp till 24 timmar. 

Även om vi ofta fokuserar på ansiktsvård är kroppsvård minst lika viktigt. CeraVes fuktkrämer tar hand om din hud skonsamt och effektivt. Ingredienser som hyaluronsyra och ceramider förhindrar fuktförlust och krämerna håller huden mjuk och smidig hela dagen med hjälp av MVE-tekniken. Hos Med24.se ingår bl.a. dessa fuktkrämer från CeraVe i sortimentet:

  • CeraVe Moisturising Cream
  • CeraVe Moisturising Lotion
  • CeraVe Facial Moisturising Lotion
  • CeraVe Facial Moisturising Lotion SPF 25

Hand- och fotvård från CeraVe

Många upplever att händerna blir torra och nariga och att huden spricker på grund av frekvent användning av handsprit och handtvätt. Som tur är kan en bra handkräm hjälpa dig att undvika detta. Den höga kvaliteten på ingredienserna hos CeraVe säkerställer att du får det bästa resultatet. Reparative Hand Cream är hypoallergen och tillför fukt till uttorkad hud.

Om dina fötter är torra efter en lång dag i skor kan du med fördel använda CeraVe SA Renewing Foot Cream. Fotkrämen har tagits fram i samarbete med hudläkare, och är bra för torra fötter med sprucken hud. Ceramider, salicylsyra och hyaluronsyra stärker huden och vårdar effektivt dina fötter.


Köp hudvårdsserien från CeraVe enkelt och tryggt på Med24.se. Vi har snabb leverans, så att de läckra, allergivänliga produkterna snabbt och enkelt kan komma hem till dig!


Pil till toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

30 dagars returrätt

30 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.