Carriwell

Carriwells bekväma gravidunderkläder och amningsunderkläder är skräddarsydda efter dina växande behov. I vårt sortiment hittar du stödband, amningsbehåar, stödtrosor och mycket mer.

Läs mer om Carriwell här!

37 Produkt(er)

Carriwell - bekväma och stödjande underkläder för gravida och ammande kvinnor

Som gravid eller ammande mamma hjälper bekväma och stödjande kläder dig att känna den underbara känsla av välbefinnande du förtjänar under den bästa tiden med ditt lilla barn.

Carriwells fantastiska sortiment av stödjande underkläder har utvecklats med fokus på hög kvalitet, komfort och användarvänlighet. De erbjuder mjuka och stödjande bomullsbehåar och mammaleggings, i en rad olika storlekar som kan omfamna alla mammor med komfort och självförtroende.

Vad är Carriwell?

Sedan 1996 har Carriwell designat sina stödjande och funktionella underkläder för gravida och ammande mammor över hela världen. Deras otroligt bekväma produkter har gjort succé bland mammor i mer än 30 länder!

Det har alltid varit Carriwells vision att stärka och skapa en trygg graviditets- och amningsupplevelse mellan mamma och barn. Sedan företaget grundades har de lyckats uppnå detta genom en kombination av praktisk, feminin och funktionell design.

Carriwells sortiment innehåller inte bara de största måstena för den blivande och nyblivna mamman, utan också en rad kvalitetsprodukter som du utan tvekan kommer att bli förälskad i under hela din tid som nybliven mamma. De erbjuder även ett urval av produkter i ekobomull i sitt sortiment!

Carriwell amningsbehå

Med Carriwell behöver du inte bara föreställa dig en amningsbehå som uppfyller alla dina behov - oavsett om det gäller passform, kvalitet eller design kan du uppleva hur befriande och bekvämt det känns att ha valt rätt behå.

Det silkeslena, flexibla, andningsbara och stödjande tyget är så behagligt mot kroppen, medan den unika designen skapar den perfekta hud-mot-hud-kontakten mellan mamma och barn. Carriwells behåar är perfekta även för de mest ömtåliga brösten och är särskilt skonsamma mot barnets hud.

Du hittar de prisbelönta behåarna i olika storlekar och färger, samt som sömlösa, med bygel och med gelbygel. Bland de största favoriterna är de svarta: Carriwell sömlös amningsbehå och Carriwell sömlös amningsbehå i ekobomull.

Carriwell amningsinlägg

Bröstinflammation och spruckna bröstvårtor kan orsaka mycket smärta och obehag för gravida kvinnor. Carriwell har utvecklat ett sortiment av tvättbara, bekväma och ultraabsorberande amningsinlägg som håller brösten torra och varma och minimerar risken för obehag och inflammation.

Carriwells amningsinlägg finns i svart och vitt och i bomull eller silke.

Graviditets- och amningskläder

Carriwells sortiment består av ett brett utbud av stödjande kläder som hjälper till att göra hela din graviditets- och amningsresa mycket enklare och bekvämare. Du hittar även dessa populära produkter i Cariwells sortiment:

Carriwell Sjukhustrosor, som är speciellt utformade för att hålla inkontinens- och förlossningsskydd på plats. Trosorna ser till att blödningar efter förlossningen hanteras diskret och hygieniskt, samtidigt som de skyddar dig vid eventuell förlust av blåskontroll.

Carriwell Amningstop. Den kroppsnära amningstoppen gör det enkelt att amma utan att utsätta kroppen för omgivningen och kyla. Samtidigt ger den ett mjukt stöd åt byst och midja så att du får en smalare och mer lyft look.

Carriwell stödband/stödbälte, som hjälper till att minska och eliminera smärta i nedre delen av ryggen genom att försiktigt lyfta upp magen för att stödja musklerna i ryggen och främja en upprätt hållning.

Carriwell Belly binder. Detta fantastiska magbälte förbättrar både hållningen i ryggen och ger stöd åt magen. Belly binder hjälper också till att platta till magen och markera midjan. Den är bekväm även efter kejsarsnitt och minskar dessutom lös hud och hudbristningar.

Köp Carriwell billigt, snabbt och enkelt på Med24.se

På Med24.se anser vi att du förtjänar inget mindre än de bästa, hälsosammaste och mest bekväma underkläderna - därför erbjuder vi det erkända varumärket Carriwell.

Du hittar deras väldesignade produkter i vårt sortiment till bra priser och bra erbjudanden!

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.