Bio-Gravid - 3 x 60 st

Bio-Gravid - 3 x 60 st
Se alla produkter från Pharma Nord
Varunummer: 6578

Bio-Gravid - 3 x 60 tabletter

Bio-Gravid är för dig och ditt barn. Före, under och efter graviditeten.
En månads förbrukning.

Bio-Gravid är ett kosttillskott och kombinationsprodukt avsedd för gravida och ammande. Produkten har utvecklats i samarbete med barnmorskan Birgit Thalwitzer från Jordemoder.dk, Pharma Nord och ledande näringsforskare med de senaste vetenskapliga rönen om hur kosten påverkar mor och barn.

Bio-gravid är en allt i ett produkt:

    Viktiga vitaminer, mineraler och essentiella fettsyror för mor och barn, inklusive 400 mcg folsyra
    Stödjer en hälsosam och balanserad kost, du och ditt ofödda barn är på den säkra sidan
    Vitala ämnen som är viktiga för tillväxt och utveckling
    Utvecklad i samarbete med experter
    Beprövad kvalitet och säkerhet

Dosering:
2 multivitamin/ mineraltabletter(gula) + 2 mineral/ vitamin tabletter(vita) + 2 oljehaltiga kapslar(mjuka gelatinkapslar)

Innehåll:
Brett spektrum av viktiga vitaminer, mineraler och essentiella fettsyror från fisk och växter, inklusive 400 mcg folsyra, 10 ug av vitamin D3, 27 mg organiskt bundet järn samt komplettering av mineraler för skelettet, kalcium och magnesium. Forskning har också visat positiva hälsofördelar med andra näringsämnen. Bio-gravid kan med fördel användas före, under och efter graviditet.

Kost och graviditet:
Kostens betydelse för både mor och barn kan inte underskattas. Graviditeten påverkar kroppens reserver och kost är mycket viktigt för barns utveckling. Det är därför det är viktigt att vara i så god form som möjligt. Gravida kvinnor och kvinnor som planerar graviditet bör ha en hälsosam livsstil med en balanserad kost baserad på grönsaker, frukt, fullkornsbröd, potatis, ris och pasta. Släck törsten med rent vatten. Livsmedelsverket rekommenderar att gravida kvinnor äter fisk men inte stora mängder av följande fisk: tonfisk, hälleflundra, fiskolja, svärdfisk, sillhaj, gädda, abborre och gös.

Mycket ren fiskolja i Bio-Gravid
Bio-Gravida innehåller en mycket ren fiskolja som är långt under lagstadgade gränser för föroreningar. Fiskoljan i Bio-Gravid är Puremax® certifierad. Det innebär att den har gått igenom en trestegsraffineringsprocess där oljan har rengjorts grundligt.

Hälsomyndighetens rekommendation:
Hälsomyndigheterna medger att gravida kvinnor har ett något större behov av de flesta vitaminer och mineraler. Detta är särskilt folsyra, vitamin D och järn, men det gäller inte A-vitamin. Hälsomyndigheten rekommenderar gravida och ammande kvinnor att äta 400 mikrogram folsyra dagligen från det graviditeten planeras och 12 veckor in i graviditeten. Folsyra är nödvändigt för en normal graviditet och Hälsomyndigheten rekommenderar också att gravida kvinnor får 10 mikrogram D-vitamin dagligen under hela graviditeten. Vitamin D är viktigt för barnets tillväxt och skelettutveckling. Från vecka 10 rekommenderas ett ökat intag av järn. Järn är viktigt eftersom behovet ökar när barnet växer och producerar röda blodkroppar. Det kan under graviditeten finnas ett behov av extra järn.


Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.