Penslar och Borstar

När du lägger din makeup är valet av borstar och penslar viktigt. Det rätta redskapet spelar stor roll för en snygg makeup. En bra pensel eller borste garanterar att du får önskad effekt när du applicerar din makeup.

157 Produkt(er)

Makeup-borstar - perfekt applicering av makeup-produkter

Makeup-borstar är de redskap du använder för att lägga din makeup. Bra makeup-borstar och penslar gör jobbet enklare och resulterar i ett snyggare och mer professionellt resultat. Valet av makeup-borstar kan också vara avgörande för din makeups hållbarhet och förmåga att smälta samman med din naturliga hud.

Läs mer nedan om vilka redskap du ska välja och hur du vårdar dem så att de håller länge.

Makeup-borstar - vad ska jag välja?

Det finns många olika slags borstar för makeup och i olika kvaliteter. Makeup-borstar tillverkas med syntetiskt hår eller djurhår. Här är det upp till dig vad du föredrar. Det är en bra idé att välja en borste som är avsedd för det du ska använda den till. Det vill säga, om du ska lägga ögonskugga, välj en borste som är utformad för att applicera ögonskugga.

Billiga makeup-borstar

Billiga makeup-borstar kan också vara bra makeup-borstar. Det är ingen tvekan om att pris och kvalitet ofta hänger ihop - även när det handlar om makeup-borstar. Men det ska också sägas att du kan använda en billig borste och ändå få ett bra resultat.

I kvalitetsborstar och penslar har det tagits hänsyn till viktfördelningen i borsten liksom hur håren är skurna. När du använder en så’n borste kommer du att märka att den är lättare att använda, bättre att blanda med och lättare att hålla så att du har kontroll över de produkter du ska applicera.

Med billiga borstar har inte hänsyn tagits till ergonomisk upplevelse och hårkvalitet. Precis som du kunde läsa ovan är det fortfarande möjligt att lägga en snygg makeup - det kanske bara kräver lite mera träning.

Makeup-borstar och penslar - vad är skillnaden?

Makeup-borstar och makeup-penslar är samma sak. Det är bara olika hur man säger, funktionen är densamma. Ofta kallas de små verktygen penslar, eftersom de påminner mer om små penslar. Borstar kallas de stora redskapen, till exempel de som används till puder, rouge och liknande.

Underhåll dina makeup-borstar

Det är viktigt att vårda sina makeup-borstar. Det kan till exempel vara regelbunden rengöring av borstar och penslar. Här är det lämpligt att använda en rengöring speciellt utvecklad för makeup-borstar.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.