Badeanstalten

70 Produkt(er)

Skäm bort dig själv med läckra produkter från BADEANSTALTEN

Vi måste vara duktiga på jobbet, vi måste vara bra föräldrar, goda partners och goda vänner - hela tiden och alltid.

Och det stressar. Enligt Stressföreningen är vi faktiskt så stressade att 35 000 är sjukskrivna varje dag på grund av stress, medan ca 430 000 går omkring med symtom på svår stress.

Det kan finnas många orsaker till att vi blir stressade, men ändå, en grundregel är - om vi är stressade eller helt enkelt bara har mycket att göra - ska vi komma ihåg att skämma bort och prioritera oss själva.

Det ska inte ge dåligt samvete när vi river av en natt, eller kanske en hel helg, det handlar bara om oss själva och våra behov.

Att skämma bort sig själv går att göra på många olika sätt. Till exempel med en härlig spavistelse eller en helg på hotell med sin partner. Men småsaker kan också räcka och det är minst lika viktigt att komma ihåg att prioritera och skämma bort oss själva i vardagen.

Här på Med24.se har vi många produkter som erbjuder just det - att skämma bort oss själva. Men framför allt har våra produkter här på BADEANSTALTEN skapats för just detta och det lilla andrum i vardagen som ger oss energi resten av veckan.

Vi har valt ut några speciella produkter åt dig, men du hittar många fler här på sidan.

BADEANSTALTEN FLYTANDE HANDTVÅL MED GURKA & MYNTA är en av våra favoriter. Flytande handtvål är kanske inte det första du tänker på när du tänker på njutning och tid för dig själv. Men att skämma bort sig själv och njuta ligger i de små sakerna. Tänk till exempel vilken skillnad det kan göra med lite choklad på kudden när du checkar in på hotell. Badeanstaltens flytande tvål är med gurka och mynta.
Den är gjord av kokos och är 100 % biologiskt nedbrytbar. Den har ett högt innehåll av glycerin som mjukgörare efter varje tvätt, händerna lämnas med en färsk lukt av gurka och mynta.

BADANSTALTEN BAD-MASSAGEOLJOR är en badolja, som på flera sätt sammanfattar vad det innebär att skämma bort sig själv. Efter användning känns det som att födas på nytt. Badoljan finns i tre varianter och
bör användas antingen till härlig massage eller ett helg- eller fotbad där det finns tid för njutning, lugn och ro. Badoljan innehåller närande örter och eteriska oljor som har olika aromatiska egenskaper. Och badoljan verkar både uppfriskande och stimulerande med sitt citrongräs, apelsin och citron.

BADEANSTALTEN KROPPSOLJA är en av de produkter som nästan verkar höra ihop med ovannämnda badolja. Här har vi att göra med en fuktgivande gurkkärnolja med en touch av mint som absorberas av huden. Oljan är baserad på essentiella fettsyror, som hjälper till att upprätthålla hudens egen fettbalans, medan den mjuk- och smidiggör. Kroppsoljan masseras in i huden efter badet.

Har du provat några av våra produkter tar vi gärna emot en recension från dig.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.