ABBLO Pharma Ägglossningstest - 5 st

ABBLO Pharma Ägglossningstest
Se alla produkter från ABBLO Pharma
Varunummer: 20897

Ägglossningstest används för att förbättra en kvinnas chans att bli gravid genom att bestämma hennes mest fertila period

Ägglossning är den period under vilken en eller flera ägg frigörs från äggstockarna under den månatliga menstruationscykeln. 

Luteiniserande hormon (LH) är ett ägglossningshormon som plötsligt ökar ca 40 timmar före ägglossning innan det sjunker igen. 

Testet mäter nivån av LH i urinen.

Ett positivt resultat indikerar att ägglossning kommer att inträffa inom de närmaste 40 timmarna - ett negativt resultat att inte ägglossning sker inom de 40 timmarna. Detta gör det möjligt för ett par att få de mest optimala förhållanden när de försöker bli gravida.

Användning:

  1. Se till att påsen med engångstestet har rumstemperatur innan du öppnar det. Ta ur engångstestet ur den förslutna påsen och använd det inom 1 timme.
  2. Ta av locket och håll testet med tumme och pekfinger. (Se bild)
  3. Håll testet med provdelen i urinstrålen i 10-15 s. Alternativt, vät det i ett urinprov som lämnats i en ren mugg och håll provdelen i urinen i 10-15 s.  (Se bild)
    OBS: se till att ingen urin kommer på resultatfönstret.
  4. När testet tas bort från urinen, sätts locket på över den våta spetsen, placera testet på en plan yta med resultatfönstret upp och starta
    timern.
  5. När testet börjar arbeta kan du se en lätt färgad rand tvärs över resultatfönstret. Läs av resultatet efter 3 minuter. Om resultatet inte visas väntar du en minut. Testet ska läsas av inom 10 minuter.
Ingår i kategorierna
Ägglossningstest Ägglossningstest

Andra kunder har köpt

Alternativa produkter

Recensioner

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.