ZooLac

ZooLac Propaste kan hjälpa ditt husdjur med matsmältningen - Få mer information om, vad ZooLac är, samt hur ZooLac fungerar här!

6 Produkt(er)

Vad är ZooLac Propaste?

ZooLac Propaste är en bakteriell pasta med probiotika som hjälper till att stabilisera matsmältningssystemet hos ditt husdjur. Pastan är ett medel som kan hjälpa mot en lös mage, samt andra mag-tarmproblem som kan uppstå hos djur. Därför kan du ge ZooLac till dina hundar, katter, kaniner, hästar, fåglar eller något annat djur som du vill hjälpa.

Om det har skett förändringar i din hunds foder, eller om din katt har drabbats av stressiga situationer, är det alltid bra att ha ZooLac nära till hands. Upplevelser som dessa kan skapa obalans i din hunds, katts eller andra husdjurs mag-tarmsystem och orsaka obehagliga biverkningar. Så om ditt husdjur lider av hård, tunn eller dålig mage är ZooLac-pastan rätt fodertillskott för ditt djur!

Hur ges ZooLac Propaste?

Doseringen av ZooLac-pastan beror på ditt husdjurs vikt, och det är enkelt för dig att hitta rätt dosering med ZooLacs praktiska spruta. Du ställer in sprutan på önskad dos som du hittar i bruksanvisningen. ZooLac Propaste har en smak som alla djur kommer att älska – därför kan du enkelt ge pastan direkt på djurets tunga. Du kan också placera dosen av ZooLac ovanpå ditt husdjurs mat.

Hur ofta du ska ge ZooLac beror på behovet, men ge pastan till ditt husdjur var 6 - 8:e timme tills störningarna i matsmältningssystemet är balanserade.


ZooLac Propaste hos Med24.se

Vi har 3 olika storlekar av kosttillskottet, så att du kan få den rätta doseringen för ditt husdjur:

  • ZooLac 15 ml
  • ZooLac 32 ml
  • ZooLac 60 ml

ZooLac Propaste säljs ofta på apotek, men nu kan du även hitta produkterna på Med24.se!


Köp ZooLac Propaste-produkterna enkelt och smidigt på Med24.se idag! Vi har bra priser, fina kampanjer och hållbar leverans och vi erbjuder alltid möjlighet att uppnå fri frakt!

Pil till toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

30 dagars returrätt

30 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.