Yookidoo

Med de innovativa leksakerna från Yookidoo kan du få utveckling och lek att gå hand i hand. De kreativa leksakerna har utvecklats för att stimulera, utveckla och aktivera ditt barn, samtidigt som de kommer att ge många timmars underhållning. Läs mer om leksakerna från Yookidoo här.

7 Produkt(er)

Yookidoo – innovativa leksaker som inspirerar och utvecklar barnet genom lek

Vill du skapa de bästa ramarna för utveckling och lärande samtidigt som ditt barn leker och har roligt? Leksakerna från Yookidoo har utvecklats speciellt för att aktivera, utveckla och stimulera ditt barn men är också innovativa och kreativa.

Yookidoos badleksaker har olika färger, former, storlekar och inte minst funktioner som aktiverar motorik och sinnen och utvecklar olika fysiska färdigheter. Förutom utveckling av ditt barns fysiska färdigheter ger Yookidoos leksaker förståelse för begreppen tom/full, tung/lätt och liten/stor – på ett pedagogiskt och utvecklande sätt!

Yookidoo elefantdusch – en smart och praktisk bestseller

Den innovativa Yookidoo elefantduschen är designad för att dra vatten direkt från badkarets, så att du enkelt kan tvätta ditt barn utan att använda onödiga mängder vatten och samtidigt bli frustrerad av en opraktisk och krånglig slang. Utöver de praktiska funktionerna är Yookidoo elefantdusch formad som en söt liten elefant. Storsäljaren från Yookidoo passar barn i åldrarna 0-24 månader och finns i mint, rosa och gul.

Förutom Yookidoo elefantdusch hittar du bl.a. följande i sortimentet:

  • Yookidoo Fill 'N' Spill Action Cups
  • Yookidoo Spin 'N' Sort Water Gear
  • Yookidoo Submarine Spray Whale

Kvalitet och säkerhet

Batterifacket i badleksakerna är försett med en gummitätning som förhindrar läckage. Dessutom är leksakerna från Yookidoo rigoröst testade för internationella säkerhetsstandarder och uppfyller högsta möjliga standard. Yookidoos leksaker är dessutom fria från ftalater, BPA, bly och PVC.


Köp de innovativa, underhållande och pedagogiska leksakerna från Yookidoo på Med24.se - billigt, tryggt och enkelt!

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.