Xlash

Xlash

Säg farväl till falska ögonfransar med Xlash´s fantastiska ögonfransserum som stimulerar tillväxten av dina fransar! Xlash populära ögonfransserum är kundernas storfavorit. Se urvalet av ögonmakeup, produkter för läpparna och ögonbrynsserum här på sidan!

Ögonfransserum | Ögonbrynsserum | Xlips | Xlash Mascara 

4 Produkt(er)

Bakom Xlash

Xlash Cosmetics lanserade sin första produkt i Skandinavien 2011, det fantastiska Eyelash Growth Serum. Denna innovativa produkt stimulerar tillväxten av ögonfransarna och blev startskottet för ett antal produkter med effektiva ingredienser. Idag finns Xlash´s produkter i mer än 30 länder och varumärket har 3 miljoner kunder över hela världen.

Xlash strävar efter naturlighet, där skönhet bygger på vetenskap och hållbarhet för miljön. Därför har Xlash utökat sitt sortiment så att du inte bara kan få naturliga, långa ögonfransar utan nu även serum för ögonbryn och läckra vårdande balsam för dina läppar, så att du enkelt kan lyfta fram dina bästa sidor.


Fransserum som fungerar

Vem skulle inte vilja vakna på morgonen och ha lika långa och vackra ögonfransar som när man just lagt på sin mascara? Många drömmer om naturligt långa och mörka fransar som ger ett vackert feminint uttryck. Med ett ögonfransserum kan drömmen bli till verklighet!

Idag hittar du många effektiva ögonfransserum som kan förlänga dina ögonfransar. Tyvärr har priserna generellt varit ganska höga på dessa produkter. Av just denna anledning fick Xlash en idé om att skapa ett effektivt serum till ett billigare pris.  Detta ledde till en mycket populär och prisvärd produkt i form av Xlash Eyelash Serum. Testning av Xlash ögonfransserum har bekräftat dess många bra egenskaper och du kan med daglig användning uppnå upp till:

  • 45% längre fransar
  • 40% fylligare fransar
  • 20% starkare fransar

Resultaten visar sig efter ca 28 dagars användning, varefter du kan gå från att använda serumet dagligen till att använda det några gånger i veckan efter behov. Detta fantastiska och högkvalitativa serum finns i flera varianter och storlekar. Xlash Pro Eyelash Serum innehåller 6 ml och det är tillräckligt för att kunna bibehålla de långa fransarna efter 28 dagar.


Xlash till dina ögonbryn

Är du en av många som har plockat dina ögonbryn för hårt eller kan dina ögonbryn inte bli riktigt fylliga utan smink? Med Xbrow Eyebrow Conditioner kan du få naturliga, täta och tjockare ögonbryn. På bara 28 dagar kan det fantastiska ögonbrynsserumet ge ditt ansikte karaktär och en elegant look med naturliga ingredienser och mineraler. Denna dermatologiskt testade produkt är enkel att använda och kan redan efter 6 veckor ge dina ögonbryn upp till 72% mer volym, längd och fyllighet.


Xlips – Xlash's produkter till dina läppar

Vill du markera dina läppar på ett naturligt sätt så kan du välja mellan två underbara produkter från Xlash Cosmetics.
Om dina läppar är torra och skadade kan du prova den vårdande Xlips Intensive Care Lip Balm med naturliga ingredienser som hyaluronsyra som återuppbygger och har en utjämnande effekt på fina linjer.


Ögonmakeup från Xlash

Om du vill ha voluminösa och intensiva ögonfransar med en touch av drama så prova Xlash Mascara. Denna svarta mascara är berikad med vitamin B5 och vitamin E, så dina ögonfransar både markeras och vårdas samtidigt. Detta är en produkt med några av de samma fantastiska egenskaperna som med ett ögonfransserum samtidigt som dina fransar blir vackra och mörka. Mascaran från Xlash innehåller naturliga ingredienser, är tårbeständig, definierar och ger fyllighet till fransarna.


Fransserum från andra märken

I kategorin Ögonfransserum hittar du hela vårt utbud av de bästa ögonfransserumen från de bästa märkena. Förutom Xlash hittar du också effektiva ögonfransserum från bland annat Vichy, Dr Hauscha och Gosh. Sortimentet inkluderar också den exklusiva Revitalash Advanced Eyelash Conditioner som är en av de mest populära produkterna på marknaden. På Med24.se hittar du ofta bra erbjudanden på ögonfransserum så att du kan vårda dina fransar med de bästa produkterna. 

Fri frakt över 499 kr

med DHL

30 dagars returrätt

30 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.