Wow Cup

WOW cup
16 Produkt(er)

WOW CUP

WOW CUP är en spillfri mugg som kan användas av barn från 6 månader och uppåt utan spill. WOW Cup har patenterat den speciella ventillösningen i locket, vilket innebär att muggen håller tätt, förutom när du dricker ur den. Denna fantastiska produkt har vunnit en mängd priser runt om i världen.

WOW GEAR är kvalitet, pålitligt, kreativt och ett innovativt genombrott inom denna typ av produkter. WOW mugg är utvecklad för att verkligen förändra människors livsstil, på ett sätt som får dig att säga WOW!

WOW CUP® finns i flera olika modeller, WOW CUP Baby, WOW CUP Kids, WOW CUP MINI ™ och nu även som den nya WOW GEAR ® 360 Sportflaska.

Den prisbelönta WOW GEAR state of the art’s 360 drickventil är oöverträffad i sitt slag på marknaden. Den gör det lättare att dricka, förhindrar oavsiktligt spill och med sin lätta montering och rengöring är den mycket lätt att använda.

WOW CUP’s 360-ventil har inga dolda områden där rester och smuts kan gömma sig. Varje del av koppen och ventilsystemet är 100% fullt, åtkomligt för rengöring. När du köper WOW GEAR 360 ventilprodukter investerar du i en av de bästa 360 membranventilteknikerna på marknaden.

WOW GEAR använder hela membranet 360 till drickventil och de är experter på 360-tekniken. WOW GEAR utvecklar de bästa 360 drickventilerna som tar hänsyn till de viktigaste funktionerna som användarna vill ha i muggar och flaskor, för spädbarn, barn och vuxna.

Kort sagt:

  • Enkel rengöring
  • Inga dolda områden som samlar rester och smuts
  • Snabb och enkel montering och demontering
  • Inget spill - Lätt att dricka

Förutom fantastisk design och teknik är WOW GEAR’s produkter gjorda av material som håller högsta kvalitet. Deras produktkvalitet och produktionssäkerhets-standard genomförs noggrant och underhålls för att ge användarna överlägsen kvalitet och en pålitlig produkt. Alla WOW CUP-produkter uppfyller eller överstiger global säkerhetsstandard för livsmedelssäkra produkter för spädbarn, barn och vuxna.

Som experter på 360-flaskor är WOW GEAR® ett ledande produktföretag som utvecklar, producerar och distribuerar innovativa och patenterade produkter att dricka ur för barn och vuxna. Under 2012 var WOW GEAR® 360 -kategorin banbrytande när de introducerade sin innovativa 360 WOW CUP® till föräldrar och barn runt om i världen.

Med många miljoner WOW CUP’s som säljs i mer än 50 länder har den prisbelönta WOW CUP® blivit ”go-to” mugg från föräldrar till små och stora barn.

Deras innovativa, spillfria muggar har köpts av miljontals människor över hela världen.

WOW GEAR's mål är att tillhandahålla säkra och innovativa produkter för barn och vuxna världen över. WOW GEAR ® har förbundit sig att upprätthålla strikta normer för säkerhet, giftfria material, kvalitet och prestanda.

Du förtjänar det bästa! Varför inte ”go-to” till det bästa!

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.