Wild Nutrition

Wild Nutrition är kosttillskott för vuxna, som framställs enligt naturliga principer genom Food-State-metoden för att säkerställa en hög absorption av varje produkt. Utforska det breda utbudet eller läs mer om Wild Nutrition här.

9 Produkt(er)

Wild Nutrition - unika kosttillskott med respekt för naturen

Henrietta Norton BSc Dip NT, en bästsäljande författare utbildad vid Functional Medicine Institute, är grundaren av Wild Nutrition, och redan från början ville hon göra saker annorlunda. Hennes idé var att skapa produkter med ändamål, som stöds av vetenskap med hjälp av naturliga ingredienser av enastående kvalitet. Hennes vägledande principer är att stödja en helhetssyn på hälsa, skapa konkreta förändringar och utmana wellness-branchen, som vi känner den. Det är en kompromisslös vision.

Med sin expertis inom näring, samt genom sitt unika arbete, satte Henrietta ihop kosttillskott för att passa de faser i livet vi alla går igenom. Hon insåg att det inte fanns något på marknaden som hon helhjärtat kunde rekommendera, och därför bestämde hon sig för att skapa sitt eget Food-Grown® kosttillskott - ett beslut som skulle påverka wellness-industrien till det bättre.

Naturliga kosttillskott för vuxna tillverkade enligt food-state metoden

Wild Nutrition är unika Food-Grown kosttillskott som tillverkas av Wild Nutritions experter. För att skapa kosttillskotten tillsätts essentiella näringsämnen till färska och naturliga ingredienser, varefter de får verka i 72 timmar. Genom denna unika process absorberas näringsämnena direkt i livsmedlet. Food-Grown är inte jämförbart med de Food-Mixed produkter som finns på marknaden idag. Mer än 50 oberoende studier visar nämnligen att Food-Grown vitaminer och mineraler har högre absorption och stannar längre i kroppen än artificiellt producerade näringsämnen. Studierna visar att den höga upptagningen beror på att kroppen bättre kan känna igen de naturliga råvarorna jämfört med de syntetiska. Även i små doser är Food-Grown kosttillskott mycket mer effektiva än vanliga kosttillskott, eftersom kroppen lättare absorberar de viktiga näringsämnena när de finns i livsmedel.

Wild Nutritions produkter är alltså baserade på naturliga metoder och naturliga näringsämnen. Wild Nutrition menar att vi nu mer än någonsin är skyldiga att stödja vår planet: från miljömedvetna förpackningar till affärsinitiativ som skapar respekt för den naturliga världen. Naturen är deras inspiration såväl som grunden för deras formler, som har hjälpt människor i alla åldrar att leva livet i balans. Wild Nutrition hoppas att de också kan hjälpa dig.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.