Whimzees

Tuggbenen från Whimzees fungerar både som ett läckert mellanmål för din fyrbenta vän och förhindrar samtidigt tandsten och plack. Innehåller endast naturliga ingredienser, är kalorifattiga och har en hög fiberhalt. Läs mer om tuggbenen från Whimzees här.

21 Produkt(er)

Whimzees – tuggben av hög kvalitet för hundar

Tuggben, hundtandborstar, dental stix eller köttben; Whimzees sortiment av hundprodukter är brett. Whimzees skapades redan 2013 med en sak i åtanke: att tillhandahålla produkter av högsta kvalitet för husdjur. Whimzees är lokaliserade i Nederländerna där de stolt producerar tuggben för hundar i en liten miljöhållbar fabrik. Whimzees passion för att utveckla de mest effektiva och naturliga tuggbenen för hundar lyser igenom i de färdiga tuggbenen, som innehåller så få ingredienser som möjligt, men med många bra egenskaper, så att din fyrbenta vän kan få det godaste mellanmålet samtidigt som tänderna rengörs.

Effektiva och naturliga tuggben för hundar

Innan du väljer tuggben till din hund är det viktigt att se på fiberhalten, kalorierna och kvaliteten på ingredienserna. Tuggbenen från Whimzees har utvecklats med ett högt innehåll av fibrer och få kalorier, så att din fyrbente vän får i sig exakt rätt näring. Dessutom innehåller tuggbenen bara sex ingredienser, så du är säker på att inga onödiga ämnen och ingredienser har tillsatts som inte kommer att gynna din hund positivt.

Whimzees tuggben har två funktioner; å ena sidan fungerar benen som ett läckert, aptitretande mellanmål för din hund, och å andra sidan säkerställer tuggbenen från Whimzees renare och friskare tänder och tandkött. Upp till 80% av hundar över 2 år har tandsten i större eller mindre utsträckning, vilket kan leda till tandköttsinflammation, som är den vanligaste tandsjukdomen hos hundar och katter. För att undvika tandproblem kan tuggpinnar eller tuggben vara bra, eftersom de kan bidra till att förhindra utveckling av plack och tandsten samt minska dålig andedräkt.

Det kan dock snabbt kännas som en enda stor djungel av stix, tandborstar och köttben när du letar efter de perfekta tuggbenen, som säkerställer den bästa tandvården och näringen för din hund. Därför kan det vara en bra idé att ha vissa krav att komma ihåg i bakhuvudet när du försöker hitta runt i den stora tuggbensdjungeln:

Checklista för ett bra tuggben:

  • Kliniskt bevisat att rengöra tänderna effektivt
  • Optimal storlek, konsistens och hårdhet för att passa storlek och ras
  • Måttligt eller lågt kaloriinnehåll
  • God smak
  • Ingredienser mot dålig andedräkt

Kan valpar få tuggben?

Med en liten ny valp måste man vara extra noga vid val av tuggben, då man självklart inte vill låta valpen äta något som kan vara farligt eller skadligt för de små tänderna och den lilla magen. Men det är bra att ge köttben och tuggben till din valp efter att den har utvecklat sina vuxentänder (efter 4-5 månader), eftersom de kan förhindra eventuella tandproblem. Du måste dock vara extra noggrann och uppmärksam när du väljer tuggben till valpar, så att de inte är för kraftiga. Whimzees har tagit fram tuggben som är specialdesignade för valpar i en mjukare kvalitet och mindre storlek, så att du kan vara säker på att din lila fyrbenta vän får sina tänder omhändertagna.

Whimzees utbud av tuggben för valpar inkluderar:


Whimzees Dental Tuggben Puppy

Dessa tuggben för valpar är designade för att ta bort plack och tandsten och har en mjukare konsistens som gör dem lätta att tugga. Lämpliga för hundar under tre månader och under 2 kg. Tuggbenen från Whimzees finns i både storlek XS/S med 14 st och i M/L med 7 st.


Köp de naturliga tuggbenen för hundar från Whimzees billigt och enkelt på Med24.se.

Pil till toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.