Weleda


Weleda erbjuder 100% certifierad naturlig hudvård. De fokuserar på hållbarhet, etisk sourcing och respekt för biologisk mångfald. Produkterna är fria från syntetiska dofter och inga djurtester används. Läs mer om Weleda här!

116 Produkt(er)
Rund bild - Halvbild av flicka, halvbild av blomma

Weleda - för naturlig skönhet

Weleda började sin resa 1921 som ett litet apotekslaboratorium med egen medicinalörtsträdgård och är idag en världsledande tillverkare av holistisk naturkosmetik och läkemedel för antroposofisk terapi.

Weledas produkter är alla utvecklade av 100% naturliga och rena ingredienser som hjälper till att ta hand om dig och din kropp genom livets alla skeden. Weleda är till för alla och skapar vårdande och kvalitetsmedvetna produkter som kan användas av män, kvinnor och barn. Deras mål är att bevara, stärka och återställa hälsan och den naturliga skönheten hos människor över hela världen.


Upptäck ett universum av exklusiv och effektiv vård med Weleda

Idag förknippas skönhet och välbefinnande med många principer - hos Weleda uppnår du dessa genom att ta hand om din kropp. Daglig kroppsvård hjälper till att upprätthålla en balans mellan kropp och själ i samarbete med Weledas produkter. De innehåller noggrant utvalda nyckelväxter som ger en speciell karaktär åt varje kräm, olja etc. samtidigt som de effektivt vårdar och förstärker din hud och naturliga skönhet.

Varumärket lovar inte bara att stimulera och inspirera din kropp och själ utan också att stödja dig när du hittar din livskraft och din inre balans. Med detta positiva samarbete kommer hälsa och skönhet, som ju är unik för varje individ, att utvecklas genom daglig användning av deras exklusiva kroppsvårdsprodukter för barn, kvinnor och män.

Du kan uppnå en balanserad livsstil och bibehålla, förbättra och återställa din hälsa med hjälp av Weleda.Ren och naturlig hudvård

För att bibehålla en frisk och strålande hud måste du bevara dess naturliga balans och skyddande egenskaper. Det är därför Weleda väljer ut naturliga vegetabiliska oljor och viktiga växter som ger de rätta förutsättningarna för en frisk, balanserad hud med fantastisk lyster.

Erfarenhet och innovation har gjort det möjligt att använda avancerade ingredienser av naturligt ursprung. Naturen, ekologi och vetenskapen om närande vård används för att skapa några av de mest effektiva krämerna, oljorna och kroppslotionerna som är fria från alla onödiga, skadliga och allergiframkallande ämnen.

Varumärkets produkter är 100% naturliga, har0 % syntetiskt innehåll och är certifierade som ekologiska av NATRUE. De undviker konsekvent syntetiska färg- och doftämnen eller "naturidentiska" konserveringsmedel. Endast naturliga eteriska oljor används för att smaksätta produkterna.Ansvar, medvetenhet och hållbarhet

Visionen att allt ska gynna människor och världen som helhet har lett till att varumärket har ett stort fokus på människors hälsa, socialt ansvar och miljömedvetenhet. Ända sedan Weledas ursprung har deras grundprinciper varit ekologi, socialt och ekonomiskt ansvar - allt handlar om att skapa de bästa förutsättningarna för varje levande organism på jorden.

Tradition och innovation är också viktiga för Weleda, eftersom de har utgjort grunden för deras långvariga engagemang för miljömässig, social och ekonomisk hållbarhet. Oavsett om det handlar om rättvis handel, biodynamisk odling eller mänsklig utveckling är hållbarhet alltid en del av rötterna.

Weleda utsågs till det bästa rättvisemärkta och mest hållbara företaget i Beauty Shortlist Award 2018.

På Weleda strävar man efter att uppnå allt detta genom att skydda och respektera miljön, den biologiska mångfalden och genom att behandla och belöna medarbetare, partners och samhällen på ett rättvist sätt. Företaget har varit helt hållbart i över 90 år, vilket också gör deras varumärke och produkter verkligt unika.

Fördelar med Weleda:

 • 100% certifierad naturlig hudvård
 • Fri från mineralolja, parabener och ftalater
 • Fri från syntetiska doftämnen, genetiskt modifierade ingredienser och mikroplaster
 • Inga djurförsök
 • 80% certifierade ekologiska råvaror
 • Etiska inköp med respekt för människor och biologisk mångfald


Produkter i toppklass

Kvalitet är inte bara ett modeord för Weleda. Deras namn står för kvalitet från råvara till produkt och vidare till hur kunderna använder den. De garanterar dig att den önskade kvaliteten och effektiviteten alltid kommer att leva upp till både deras namn och deras produkt.

Ansvarsfull behandling av både natur och människor har varit en stor del av hela processen och har resulterat i att Weleda idag erbjuder ett brett sortiment av produkter som ger dig allt du behöver och inget du inte behöver. Du kan hitta allt från de välkända Weleda Skinfood, Calendula, Lip Balm och Almond Face Cream till Weleda Pomegranate.

I Weledas sortiment hittar du krämer, oljor och mycket mer i alla kategorierna nedan:

 • Ansiktsvård
 • Kroppsvård
 • Munvård
 • Hårvård
 • Kroppsoljor
 • Barn och baby


Rund bild - Kvinna sitter med Weleda Skin food cream

Kundernas favoriter

Bland våra kunders favoriter hittar du bl.a;

Weleda Skin Food Cream, en exklusiv allroundkräm för torra områden över hela kroppen.

Weleda Handcream Sea Buckthorn, som är en återfuktande, stärkande och intensiv kräm för händerna, rik på olja, vitaminer och essentiella fettsyror.

Weleda Calendula Nappy Change Cream, används för ömtålig babyhud. Denna milda och effektiva kräm hjälper till att skydda och lugna känslig hud.

Hitta din favorit på Med24.se. Vi har ett brett sortiment av Weledas skonsamma och högkvalitativa produkter. Som alltid finns produkterna tillgängliga till ett bra pris och med möjlighet till fri frakt. Weledas ekologiska kroppsvård omfattar bl.a. vårdande krämer, oljor, schampon och tandkräm för alla behov. Ditt hälsosamma val börjar här! 

Pil till toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.