VitaYummy


VitaYummy är ett beauty brand och ett vitaminuniversum för hela familjen.
Läs mer om VitaYummy här:

18 Produkt(er)

VitaYummy - läckra vingummi vitaminer för både inre skönhet och enkelhet i vardagen

Många väljer att äta sina vitaminer i vingummiform. Det beror inte minst på den goda smaken och konsistensen, som har stor betydelse för om man kommer ihåg dem varje dag. Med vingummi vitaminer, som VitaYummy, går du från något som man bör komma ihåg att ta till en liten daglig njutning som du ser fram emot.

I en testpanel med Med24-kunder sa majoriteten att det var lätt att komma ihåg sina dagliga vitaminer eftersom smaken och konsistensen gjorde det enkelt.

Stor bild av 2 VitaYummy Collagen och 2 VitaYummy Hair & nails

VitaYummy: ett brett utbud av smakrika kosttillskott

Med så många olika relevanta produkter inom varumärket VitaYummy kan det vara svårt att välja mellan dem - och ska man göra det? Ja, det gör man tyvärr.

Anledningen till begränsningen av antalet varianter du kan använda samtidigt är att livsmedelsverket har fastställt regler för hur många vitaminer och mineraler du bör konsumera per dag.

VitaYumys vitaminer tillhör kategorin kosttillskott och regleras därför av danska Fødevarestyrelsen. Fødevarestyrelsen arbetar med en lista över rekommenderade dagliga mängder av vitaminer och mineraler, även känt som det dagliga referensintaget.

Det är viktigt att vara uppmärksam på fettlösliga vitaminer som A, D, E och K eftersom de kan ansamlas i kroppen, medan de vattenlösliga vitaminerna B och C utsöndras i urinen om du har tagit en högre dos än nödvändigt.VitaYummy för din skönhetsrutin

En av våra kunders absoluta favoriter är VitaYummy Hair & Nails, som är en hit när du vill ha vackra naglar och glänsande hår.

VitaYummy Hair & Nails finns i två smaker i två varianter: Raspberry 60 st, Peach 60 st och 90 st mix Raspberry & Peach. Produkterna innehåller bland annat 5000 µg biotin. Biotin bidrar till att bibehålla normalt hår och naglar, normal energiomsättning och normal omsättning av makronäringsämnen.

Dessutom är VitaYummy Hair & Nails också ditt dagliga vitamintillskott - inklusive D-vitamin.

Vacker hud med VitaYummy Collagen och VitaYummy Tan & Glow

Om du letar efter ett kollagentillskott för din hud är VitaYummy Collagen ett utmärkt alternativ. Kollagen från Verisol® reducerar fina linjer och hjälper till att minimera celluliter* och C-vitamin bidrar till normal kollagenbildning. Biotin bidrar till att bibehålla normal hud och normala slemhinnor och zink bidrar till att bibehålla normal hud.

*M. Schunck, V.Zague, S. Oesser och E. Proksch. J in Med Food2(015 18(12):1340-8).

VitaYummy Tan & Glow är populär under vår- och sommarperioden, eftersom innehållet bidrar till en vacker sommarglöd och förlänger den uppnådda solbrännan.VitaYummy vitaminer för vardagsbruk

Miljöbild - VitaYummy Hår & Naglar + KollagenVitaYummy Adult Multi är en läcker gummivitamin som enkelt och smidigt bidrar till din dagliga hälsa och förser dig med dina essentiella vitaminer. Denna multivitamin för vuxna innehåller vitamin A, vitamin D, vitamin E och vitamin B12, som alla bidrar till att upprätthålla immunförsvaret.

Vitayummy Omega 3 är en konsumentfavorit när det gäller Omega 3 - och är också en klar vardagsfavorit när det gäller kosttillskott. VitaYummy Omega 3 är veganskt och algbaserat och finns i två läckra smaker: Persika och Citron.

Calcium & D är för dig som behöver komplettera din kost med extra kalcium och D-vitamin.

Under vintermånaderna kan det vara en god idé att komplettera med ett D-vitamintillskott. För höst och vinter väljer många VitaYummy Adults Multi och VitaYummy D3 som en bra kombination.Läckra och tuggvänliga vitaminer för barn


Även om en vanlig kost vanligtvis tillgodoser barns behov av vitaminer och mineraler, kan det vara en utmaning att få dem att äta en hälsosam och varierad kost. Att komplettera kosten med två VitaYummy Kids Multivitamins om dagen är därför en enkel och rolig lösning för ditt barn.

Dessutom är VitaYummy D3, Omega 3 och Calcium & D också lämpliga för barn.

Om VitaYummy

VitaYummy är ett danskt beauty brand och vitaminuniversum för hela familjen. Den dagliga vitaminkällan som är lätt att komma ihåg eftersom smaken är drivkraften. VitaYummys är kosttillskott fria från artificiella färgämnen, smakämnen och sötningsmedel. Alla VitaYummys vitaminer i det vinröda universumet är fria från animaliskt gelatin och är därför lämpliga för veganer.

Miljöbild - VitaYummy Kids Multi + Adults Multi

Fri frakt över 499 kr

med DHL

30 dagars returrätt

30 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.