Massageapparater

Massageapparater kan vara till stor hjälp för att lindra ömma muskler och på så sätt hjälpa mot stres och trötthet i vardagen. Massageapparaterna kan hjälpa till att ta bort spänningar i t.ex. ömma skuldror, nacke, fötter och ben. Nedan ser du massageapparater, som passar för användning hemma.

12 Produkt(er)

Lindring av smärta i nacke och rygg

Nacke och rygg är en av de vanligaste ställena på kroppen där man upplever muskelspänningar och smärta. Det finns många råd och tips om hur man kan bli av med smärtan men faktum är att det inte ens inom vetenskapen finns några entydiga svar på hur man blir av med smärta och spänningar i rygg och nacke.

Vad man däremot vet är att när spänningar i rygg och nacke uppstår är det ofta en ond cirkel. När du börjar få ont kommer musklerna vanligtvis att kompensera, vilket leder till ännu mer spänningar. Detta ökar smärtan och din hjärna kommer aktivt att fokusera på smärtsignalerna, vilket gör att smärtan känns ännu mer intensiv.
Ett bra tips för att lindra, och kanske så småningom bli av helt med smärtan, är att försöka slappna av i musklerna i nacke och rygg.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.