Vichy Neovadiol


Vichy Neovadiol-serien erbjuder specialiserade hudvårdsprodukter avsedda för kvinnor i klimakteriet. Läs mer om Vichy Neovadiol här!

10 Produkt(er)

Vichy Neovadiol - en revolutionerande hudvårdsserie för kvinnor i klimakteriet

Klimakteriet är en period med stora hormonella förändringar som kan orsaka märkbara förändringar i hudens struktur och utseende. Förlust av fasthet, torrhet och förändringar i hudtonen är vanliga problem som många kvinnor möter.

Vichys Neovadiol-serie är särskilt utformad för att ta itu med och lindra dessa symtom med en rad riktade hudvårdsprodukter.

Vad gör Vichy Neovadiol?

Vichy Neovadiol-serien har utvecklats baserat på mer än 20 års forskning om hudens åldrandeprocess under och efter klimakteriet. Serien innehåller produkter berikade med unika ingredienser som Pro-Xylane, hedione och hyaluronsyra som hjälper till att återuppbygga huden och förbättra dess densitet och elasticitet.

Vichys Neovadiol-serie erbjuder produkter som är rika på aktiva ingredienser som Pro-Xylane, hyaluronsyra och stärkande oljor som effektivt kan hantera de komplexa utmaningar som huden i klimakteriet står inför. Från att återuppbygga hudens densitet och elasticitet till intensiv återfuktning är varje kräm och serum noggrant formulerat för att ge maximalt resultat.Hudvård för olika stadier av klimakteriet

Börja din dagliga hudvårdsrutin med Pureté Thermale 3-i-1-rengöring, som fungerar som rengöringsmjölk, skintonic och sminkborttagning i ett.

Efter rengöring, använd Minéral 89 Booster för att stärka och återfukta huden, och applicera Neovadiol Meno 5 Bi Serum morgon och kväll för att förbättra hudens fasthet och elasticitet.

Hudvård runt 50-års åldern

I det här skedet, när huden kan börja förlora sin fyllighet och fasthet, erbjuder Neovadiol Peri-Menopause Day Cream och Night Cream intensiv vård. För känsliga områden som ögon och läppar, använd Neovadiol Multi-Corrective Eye Care för att minimera fina linjer och stärka huden.

Hudvård efter klimakteriet (55+ år)

Efter klimakteriet kan huden uppleva ökad torrhet och förlust av lipider. Neovadiol Post-Menopause dag- och nattkräm berikar huden med viktiga näringsämnen som Omega 3-6-9 och hedion för att återställa fukt och mjukhet.

Hudvård för mogen hud (60+ år)

För att tillgodose behoven hos mogen hud, som ofta kan se grå och matt ut, syftar Neovadiol Rose Platinium dag- och nattkräm till att återuppliva hudtonen och tillföra vital fukt. Använd också Neovadiol Rose Eye Cream för att fräscha upp ögonområdet och minska påsar under ögonen.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

30 dagars returrätt

30 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.