Vichy Liftactiv Collagen

8 Produkt(er)
Rund bild - Vichy-modellen

Hemligheten bakom ungdomlig hud med Vichy Liftactiv Collagen Specialist

Vichy, ett varumärke som är känt för sin expertis inom dermatologisk innovation och hudvård, har skapat en lösning som sticker ut - Vichy Liftactiv Specialist Collagen-serien. Serien är inte bara en samling produkter - den är en revolution inom anti-aging hudvård, utformad för att bekämpa ålderstecken och ge huden ett mer ungdomligt utseende.

Vichy Liftactiv Collagen Specialist-serien är baserad på en avancerad formula som kombinerar kraftfulla ingredienser som biopeptider och C-vitamin med Vichys karakteristiska thermalska källvatten. Den unika blandningen har utvecklats för att ta itu med specifika hudproblem som fina linjer, rynkor och förlust av fasthet, vilket gör den idealisk för dem som vill återställa hudens ungdomliga lyster. Med en rad produkter som sträcker sig från dag- och nattkrämer till specialiserade serum och peeling, erbjuder Vichy Liftactiv Collagen Specialist något för varje hudtyp och behov.Vad är Vichy Liftactiv Collagen Specialist?

Vichy Liftactiv Collagen Specialist är skapad för att möta de specifika behoven hos dem som vill bekämpa ålderstecken och återställa hudens ungdomliga lyster. Kärnan i Liftactiv Collagen-serien är en kraftfull blandning av högkoncentrerade biopeptider och ren C-vitamin, som arbetar i synergi för att öka hudens naturliga kollagenproduktion.

Denna avancerade formula är berikad med Vichys thermalska källvatten, känt för sina lugnande och stärkande egenskaper. Tillsammans bidrar dessa ingredienser till att minska synligheten av fina linjer och rynkor, förbättra hudens fasthet och elasticitet samt ge en jämnare hudton. Vichy Liftactiv Collagen Specialist-serien innehåller en mängd olika produkter, inklusive dagkrämer, nattkrämer, serum och specialbehandlingar, som alla är utformade för att tillsammans ge en heltäckande hudvårdsupplevelse mot åldrande. Varje enskild produkt är formulerad för att ta itu med specifika hudproblem, så att användarna kan skräddarsy sin hudvårdsrutin efter individuella behov och uppnå bästa resultat.Rund bild - Händerna som håller Vichy Liftactiv Specialist Collagen cream & Ampoule

Vichy Liftactiv Collagen-serie

Vichy Liftactiv Collagen-serien erbjuder en mängd olika produkter, var och en med sin unika formula och fördelar, utformade för att tillgodose olika hudvårdsbehov. Här tar vi en titt på några av de mest populära produkterna i serien:

Vichy Liftactiv Collagen Specialist - 50 ml:

  • Detta är en kraftfull dagkräm som hjälper till att reducera rynkor och förbättra hudens fasthet. Den innehåller biopeptider och C-vitamin, som tillsammans arbetar för att stärka hudens naturliga kollagen.

Vichy Liftactiv Specialist Retinol Serum - 30 ml:

  • Ett intensivt serum berikat med retinol som bekämpar fina linjer och rynkor samt förbättrar hudens struktur och lyster.

Vichy Liftactiv Collagen Specialist Nattkräm - 50 ml:

  • En närande nattkräm som arbetar medan du sover för att återuppbygga hudens fasthet och elasticitet, vilket resulterar i en mer ungdomlig hud på morgonen.

Vichy Liftactiv Specialist Glyco-C Night Peel Ampuller - 10 st:

  • Dessa peelingampuller innehåller en kraftfull blandning av glykolsyra och C-vitamin som exfolierar och ljusar upp huden för en jämnare hudton.

Vichy Liftactiv Specialist B3 Serum Dark Spots & Wrinkles - 30 ml:

  • Detta serum är utformat för att bekämpa mörka fläckar och rynkor, vilket resulterar i en jämnare hudton och en synlig minskning av ålderstecken.

Vichy Liftactiv Collagen Specialist SPF25 - 50 ml:

  • En dagkräm med SPF25 som inte bara motverkar ålderstecken utan också skyddar huden mot solens skadliga strålar.

Vichy Liftactiv B3 Anti Dark Spot Dagkräm - 50 ml:

  • Denna dagkräm är speciellt framtagen för att reducera mörka fläckar och förbättra hudens allmänna lyster.

Var och en av dessa produkter har utvecklats noggrant för att säkerställa maximal effektivitet och erbjuder en unik lösning för olika hudvårdsutmaningar.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.