Verso


Läs mer om Verso Skincare här!

20 Produkt(er)

Historien bakom Verso Skincare

Verso ligger i centrala Stockholm nära universitetet, vilket innebär att det finns i en vetenskaplig forskningsmiljö som har varit helt avgörande för Versos syn på produktutveckling. Verso Skincare grundades 2013 med en ambition att göra effektiv hudvård som gör din hudvårdsrutin enklare, men utan att kompromissa med vare sig kvalitet eller funktionalitet. Verso vill kombinera en hälsosam hudvårdsrutin med en hektisk och modern livsstil genom att erbjuda produkter som utan ansträngning ger effektiv prestanda samtidigt som de är enkla och snabba att använda.

Namnet Verso är latin och betyder 'reverse' eller på svenska 'backa'. Detta passar perfekt in i Versos universum av produkter, där de vill vrida tillbaka tiden på hudens tecken på åldrande. Verso är inspirerad av enkel, funktionell och naturlig skönhet och hudvård som är lätt att använda för alla hudtyper.

Enkel och effektiv hudvård

Med stort fokus på forskning utvecklar Verso produkter baserade på hög kvalitet och få ingredienser. Alla ingredienser är noga utvalda, och Verso gör inga kompromisser och tar inga genvägar när det kommer till utvecklingen av deras hudvårdsprodukter. Endast högkvalitativa ingredienser med beprövad effekt ingår i deras hudvård. Verso-serien är därför också skonsam även för känslig hud och kan användas dagligen.

Verso Skincare har gjort det enkelt att hitta alla de hudvårdsprodukter din hud behöver. Med några enkla steg kan du själv välja, så att du kan skapa en hudvårdsrutin speciellt för dig. Verso-serien består av nio steg, som är märkta med ett nummer på alla produkter. De nio stegen består av:


Trin 1: Rengöring

Det första steget är din rengöringsrutin, som är viktig för att hålla huden frisk och ren. Du kan välja mellan olika rengöringsprodukter, t.ex. Verso Acne Deep Cleanse, peeling eller rengöringslotion. Det är viktigt att rengöra huden för att få bort smink och smuts som lägger sig på huden under dagen.


Trin 2: Dagkräm

Versos andra steg består av dagkräm. Här kan du välja mellan två olika – antingen Verso Day Cream SPF 30 som är en skyddande dagkräm med solskydd eller Verso Daily Glow som är en allt-i-ett dagkräm.


Trin 3: Nattkräm

Verso har även tagit fram två olika nattkrämer. Verso Night Cream är bra för de flesta hudtyper och kan användas på kombinerad, torr, mogen och känslig hud. Verso Nourishing Cream innehåller niacinamid, som ger intensiv vård och näring till huden.


Trin 4: Fuktbooster

Steg 4 består av ett Verso Serum, som ger intensiv fukt till huden och hjälper till att återställa och skydda huden. Du kan t.ex. välj Verso Hydration Serum, som är ett fuktgivande serum som balanserar huden. Verso Super Facial Serum är rikare och krämigare i konsistensen, medan Verso Super C Serum är fyllt med C-vitamin, som lämnar huden slät och strålande.


Trin 5: Ögonvård

Nästa steg består av ögonkräm eller serum. Välj mellan Verso Eye Cream eller Verso Super Eye Serum. Ögonkrämen har tagits fram speciellt för det ömtåliga och torra området runt ögonen, samtidigt som ögonserumet är lättare i konsistensen och hjälper mot svullnader, mörka ringar och ojämn hudton.


Trin 6: Extra vård

Verso Skincare steg 6 består av deras Dark Spot Fix, som kan hjälpa till att minska synligheten av mörka fläckar och hyperpigmentering, medan deras Clarifying Gel lindrar obalanserad hud.


Trin 7: Olja

Steg 7 består av deras Super Elexir ansiktsolja, som hjälper till att minska pigmentering i huden. Ansiktsoljan kombinerar både vitamin A och Niacinamid för effektiv hudvård.


Trin 8: Mask

Här hittar du två olika masker för både hela ansiktet och ögonen. Verso Nourishing Mask är särskilt bra för torr hud och lämnar huden strålande och full med glöd.


Trin 9: Läppvård

Det sista steget är att ta hand om läpparna. Här hittar du ett läppserum med anti-aging effekt som minskar ålderstecken runt läpparna.

Vad är Retinol 8?

Många av hudvårdsprodukterna från Verso Skincare är gjorda med det unika vitamin A-komplexet Retinol 8, som är åtta gånger så effektivt som traditionell retinol. Samtidigt är Retinol 8 bara hälften så irriterande för huden och minskar synligt tecken på åldrande. Detta innebär också att Verso kan användas av personer som tidigare inte kunde använda Retinol på grund av hudirritation. Retinol 8 hjälper även till att aktivera och stimulera hudens naturliga kollagenproduktion.


Köp läcker hudvård från Verso Skincare på Med24.se - billigt, tryggt och enkelt!

Pil till toppen

Fri frakt över 499 kr

med DHL

30 dagars returrätt

30 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.