Utomhusträning - 7 idéer till aktiv sommerträning

Utomhusträning


När solen skiner och vädret är fint, då är det extra svårt att gå in på gymmet. Många av oss använder ursäkten - när slutligen solen äntligen till sist tittar fram, då ska man njuta av den.
Detsamma gäller när vi är på semester, men att solen skiner behöver inte vara ett hinder för att röra på sig. Det finns många, roliga sätt att få upp pulsen på och att samtidigt vara ute i det fina vädret.
Gå ihop med familj och vänner och motionera tillsammans, det är både roligt och utmanande.


Löpning


Ja, det kan vara både tråkigt och jobbigt men det går inte att förneka att det är ett effektivt sätt att bränna kalorier på. När du springer frigör din kropp endorfiner som ger dig energi, lycka och välbefinnande. Det garanteras, att ju fler gånger du kommer ut i spåret desto lättare blir det.


Cykling


Cykling passar nästan alla, det är en motionsform som inte är så påfrestande för kroppen som till exempel att springa. Genom att cykla förbättras din kondition och musklerna blir starkare.


Inlines


Det finns nu många ställen i Sverige (och utomlands) som har satsat på utomhusgym för vuxna. Här tränas hela kroppen på ett roligt och utmanande sätt.


Utomhus Fitness


Det finns nu många ställen i Sverige (och utomlands) som har satsat på utomhusgym för vuxna. Här tränas hela kroppen på ett roligt och utmanande sätt.


Beachvolley


Det är både en rolig och tuff sport. Beachvolleyboll ger bra kondis, det är riktigt tufft att köra i sanden. Om du spelar beachvolleyboll en timme bränner du ca 500 kalorier. Det finns många beachvolleyplaner på stränderna längs kusten och runt de större sjöarna.


Hopprep


Rockring


Rocka rockring är en mild form av motion som aktiverar både rygg- och magmuskler (din kärna). I synnerhet är det ryggraden som får röra sig i små rytmiska cirklar och på sätt blir rörligheten bättre.

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.