Urtegaarden

206 Produkt(er)

Urtegaarden - Skapa dina egna unika och effektiva hudvårdsprodukter

Det välkända varumärket Urtegaarden utvecklar olika oljor, juicer, vaxer och en mängd andra produkter som gör det möjligt för dig att skapa ditt alldeles egna universum av unika hudvårdsprodukter som är både effektiva och skräddarsydda just för dig! Med Urtegaarden kan du skapa allt från krämer, hårvårdsprodukter, läppbalsam till smink och till och med godis.

Hörnstenen i varumärket är att alla ska veta exakt vad de stoppar på huden eller i munnen. Urtegaarden garanterar att deras produkter är av högsta kvalitet, baserade på endast de finaste och renaste råvarorna och är fria från skadliga eller onödiga ämnen.

Vad är Urtegaarden?

Varumärket började sin resa redan 1978 när entreprenören Sumo Lotus ville skapa ett hälsosammare och mer naturligt alternativ till hudvårdsprodukter och mer än vad som fanns tillgängligt på marknaden vid den tiden.

Lotus hade en stor passion för naturliga ingredienser och deras kraftfulla, närande och vårdande egenskaper, som hon först upptäckte när hon utvecklade produkter för sig själv och sin familj. Senare började hon utbilda människor om naturens och råvarornas unika egenskaper, så att de kunde skapa produkter efter sina egna behov.

Konceptet lever kvar än idag med ett brett utbud av olika oljor och juicer från Uretegaarden som du som konsument kan välja mellan och skapa exklusiva formler av. Du kan läsa allt du behöver veta om produkternas egenskaper med mera under varje enskild produkt.

Rena och eteriska oljor

Urtegaarden gör också eteriska oljor som utvinns ur växter och används i aromaterapi, som är en alternativ behandlingsform. De eteriska oljorna från Urtegaarden kan användas i hudvårdsprodukter och flera är också ätbara och kan därför användas vid tillverkning av sötsaker.

Som alltid är kunderna fullt informerade om alla Urtegaardens produkter, så att de enkelt kan göra val och bortval baserat på den trovärdiga och djupgående informationen om råvaror och förpackningar.

Ren information innebär också att det inte finns några tillsatser av något slag i Urtegaardens produkter. Fokus ligger uteslutande på rena och naturliga kvalitetsprodukter, varav de flesta är 100% ekologiska.

Stort utbud av lyxiga produkter från Urtegaarden

Utbudet av produkter från Urtegaarden är stort och du kan hitta precis det som passar dig och dina behov bland Urtegaardens vegetabiliska oljor, dofter, aromer och andra råvaror som gör underverk för din personliga vård och ditt välbefinnande.

Kämpar du dagligen med oren hud? Då har Urtegaarden tagit fram grapefruktolja och citrongräsolja som du kan använda i din produkt för att undvika fet och oren hud. Deras fantastiska lavendelolja och eukalyptusolja är för alla hudtyper, medan Urtegaardens rosenträolja och mandarinolja är effektiva för torr, känslig och mogen hud.

Var medveten om detta innan du använder din produkt!

Eteriska oljor är starka ämnen och ska därför behandlas med försiktighet. Applicera dem ALDRIG outspädda direkt på huden. Det är generellt viktigt att du läser noga om varje vax, olja, juice etc. innan du använder det, eftersom vissa oljor ska användas som doftljus, medan andra kan användas som smörjmedel för huden när de har blandats med andra ingredienser.

Våra kunder föredrar

- Urtegaarden behållare: Urtegaarden Glasburk klar är populär för den slutliga blandningen av din önskade produkt.
- Urtegaarden Ricinolja Kallpressad, som är fantastisk för skadad hud och hårvård. Ricinoljan skyddar, lugnar och återfuktar hudbarriären.
- Urtegaarden Vitamin A, som kan blandas i krämer eller kroppsolja eftersom den har en cellförnyande och stimulerande effekt, vilket bland annat ökar hudens elasticitet. Urtegaarden Vitamin A kräm är Urtegaardens egen pre-mix av en kräm med vitamin A, om ovanstående är din önskade effekt.
- Urtegaarden Tea Tree Oil, som har en rengörande och antiinflammatorisk effekt, vilket gör den särskilt lämplig för oren hud eller problemhud.

Du hittar ett stort urval av exklusiva Urtegaarden-oljor på Med24.se. Om du vill bidra till din inre och yttre vård är Urtegaarden alltid en unik och oförglömlig hudvårdsupplevelse! Du väljer de ingredienser du behöver för att skapa ett underverk för vård av din kropp och själ, och du hittar dem till fantastiska erbjudanden och bra priser hos oss på Med24.se. 

Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.