Twistshake - unik design för din baby

Läs mer om produkterne från Twistshake.

56 Produkt(er)

Twistshake

Som ny förälder kan det vara en stor utmaning att navigera runt i den oändliga djungeln av märken av babyprodukter. Med Twistshake är du alltid säker på produkter tillverkade av högkvalitativa material som uppfyller de gällande säkerhetsstandarderna. Bland annat är alla Twistshakes produkter fria från BPA, BPS och BPF.

Funktionella kvalitetsprodukter för de allra minsta

Idén till att ge de befintliga babyprodukterna på marknaden en utmaning fick Twistshakes vd, svensken Vienar Roaks, efter att han på egen hand upplevt utmaningarna med att jonglera med bland annat modersmjölksersättning och opraktiska förpackningar, när han en dag i 2011 var barnvakt för sin mosters son.
Huvudprioriteringarna för Twisthsake har alltid först och främst varit att säkerställa ett effektivt sätt att hantera måltider och enkel rengöring. När du står med produkter som de smarta, spillfria pipkopparna som kan separeras och monteras på tvärs, babyfoodprocessorn som även fungerar som flasksterilisator eller Click Mat som klickar fast din barns tallrik på bordet, är det enkelt att se hur dessa huvudprioriteringar har implementerats i designen.

Twistshake pipmuggar

Pipmuggarna från Twistshake finns i flera olika storlekar som passar bebisar i olika åldrar. De är designade så att delarna kan varieras och matchas i både färger och storlekar. Gemensamt för dem alla är den lilla spillfria silikonförseglingen i locket som gör att koppen stängs helt när den inte används. Dessutom kommer de alla med det unika, patenterade fruktmixerfiltret, som gör det möjligt att tillföra den utsökta smaken av färsk frukt till ditt barns vatten.

På Med24.se säljer vi följande varianter av Twistshake pipmuggar i olika färger:

  • Twistshake Mini Cup (4+ mån)
  • Twistshake Crawler Cup (8+ mån)
  • Twistshake Kid Cup (12+ mån)

Köp Twistshake hos Med24.se

På Med24.se säljer vi många olika produkter från Twistshake. Köp snabbt, billigt och enkelt!


Fri frakt över 499 kr

med DHL

14 dagars returrätt

14 dagars retur- och ångerrätt från den dag du mottager varan

Medlemsbonus

Du får bonus på dina köp hos oss

Kundservice

Kontakta oss på tfn: 08 - 403 001 90 eller på e-post: info@med24.se

Spara ännu mer på alla dina sunda inköp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och motta exklusiva erbjudanden, kampanjer och experttips för en sundare livsstil.